Színházi rovatszerkesztőt keres a FÉLonline.hu

Az ötéves FÉLonline.hu pályakezdő szerkesztő jelentkezését várja újrainduló színházrovatának élére.

logo_fejer

Elsősorban olyan egyetemi hallgatókra számítunk, akik későbbi munkájukhoz, a szakterületen való elhelyezkedéshez keresnek biztos alapot: lelősségteljes munkakört, szerkesztői tapasztalatokat, intézményi kapcsolatokat.

A színházrovat szerkesztője szabad kezet kap a rovat felépítésében, működtetésében a szerzők koordinálásától a rovatterv összeállításáig, a cikkek formai szerkesztésén át azok publikálásáig,terjesztéséig. A munka intézményi hátterét lapunk biztosítja.

A munka a közösségi tevékenységen, a humán-, kulturális szférában való tevékenykedés örömén alapul. Lapunk nonprofit, irodánk nincs, a feladatok otthonról végezhetők, mindenki a saját időbeosztásáért felel.

Olyan jelentkezőket várunk tehát, akik a színházi szakmában járatosak, jó alapot keresnek pályájuk kezdetéhez, szívesen dolgoznának egy jó csapatban egy dinamikusan fejlődő, olvasott internetes magazinnál.

A szerkesztő feladatai lesznek:
– a rovat felépítése
– az intézményi kapcsolatok kiépítése
– a szerzők koordinálása
– a színházakkal való kapcsolattartás
– a beérkezett szövegek formai szerkesztése
– a cikkek publikálása

A jelentkezés módja és feltételei:
– Jelentkezni szakmai önéletrajz, és egy motivációs levél csatolásával lehet.
– Az ország összes felsőoktatási intézményéből (és rajtuk kívül is) várjuk a jelentkezőket.
– Nem jelentkezési feltétel, de előnyt jelentenek a már megjelent publikációk, a szakmai tapasztalat valamint a szakirányú képzésben való részvétel, végzettség.

A nyertes pályázóval lapunk szerződést köt. A nálunk végzett munka szakmai gyakorlatnak számít, az általunk adott papírt magas pontszámmal számítják be egyetemi felvételiken, ösztöndíjaknál, és a munkakeresésben is előnyt jelent.

A pályázatokat az jelentkezes@felonline.hu címre várjuk „jelentkezés a színházrovat élére” címmegjelöléssel 2014. március 31-ig.

Aktuális felhívások:

Hírszerkesztőt keresünk
“Kreatív” rovatszerkesztőt keresünk
Dizájnbloggert keresünk
Filmrovat-szerkesztőt keresünk