„Kreatív” rovatszerkesztőt keres a FÉLonline.hu

Az ötéves FÉLonline.hu pályakezdő szerkesztő jelentkezését várja induló „kreatív” rovatának élére.

Májustól a fiatal művészélet legjobbjait bemutató rovatot szeretnénk indítani. Ennek élére keresünk olyan egyetemi hallgatót, aki későbbi munkájához, a szakterületen való elhelyezkedéshez keres biztos alapot: felelősségteljes munkakört, szerkesztői tapasztalatokat, intézményi, személyi kapcsolatokat.

logo_fejer

A „kreatív” rovat szerkesztője szabad kezet kap a rovat felépítésében, működtetésében a szerzők koordinálásától az interjúalanyok felkutatásáig, a cikkek formai szerkesztésén át azok publikálásáig, terjesztéséig. A munka intézményi hátterét lapunk biztosítja.

A munka a közösségi tevékenységen, a humán-, kulturális szférában való tevékenykedés örömén alapul. Lapunk nonprofit, irodánk nincs, a feladatok otthonról végezhetők, mindenki a saját időbeosztásáért felel.

Olyan jelentkezőket várunk tehát, akik ambicionáltak a fiatal művészélet feltérképezésében, és kellőképpen nyitottak egy ilyen szerteágazó, sok szakterület és érdekes személyiségek megismerésére alkalmat jelentő rovat szerkesztésében, szívesen dolgoznának egy jó csapatban egy dinamikusan fejlődő, olvasott internetes magazinnál.

A szerkesztő feladatai lesznek:
– a rovat elindításának előkészítése
– az interjúalanyok felkutatása, interjúk készítése
– a szerzők koordinálása
– intézményi kapcsolatok kiépítése és ápolása (hallgatói szervezetekkel, művészkörökkel, egyesületekkel stb.)
– a beérkezett szövegek formai szerkesztése
– a cikkek publikálása, terjesztése

A jelentkezés módja és feltételei:
– Jelentkezni szakmai önéletrajz, és egy motivációs levél csatolásával lehet.
– Az ország összes felsőoktatási intézményéből (és rajtuk kívül is) várjuk a jelentkezőket.
– Nem jelentkezési feltétel, de előnyt jelentenek a már megjelent publikációk, a szakmai tapasztalat valamint a szakirányú képzésben való részvétel, végzettség.

A nyertes pályázóval lapunk szerződést köt. A nálunk végzett munka szakmai gyakorlatnak számít, az általunk adott papírt magas pontszámmal számítják be egyetemi felvételiken, ösztöndíjaknál, és a munkakeresésben is előnyt jelent.

A pályázatokat az jelentkezes@felonline.hu címre várjuk »jelentkezés a „kreatív” rovat élére« címmegjelöléssel 2014. március 31-ig.

Aktuális felhívások:

Hírszerkesztőt keresünk
Dizájnbloggert keresünk
Filmrovat-szerkesztőt keresünk
Színházi rovatszerkesztőt keresünk