Hírszerkesztőt keres a FÉLonline.hu

Az ötéves FÉLonline.hu pályakezdő hírszerkesztő jelentkezését várja.

Szeretnénk mi lenni a kulturális újságírás index.hu-ja. Ennek megvalósítására olyan egyetemi hallgatókra számítunk, akik későbbi munkájukhoz, a szakterületen való elhelyezkedéshez keresnek biztos alapot: felelősségteljes munkakört, szerkesztői tapasztalatokat, intézményi kapcsolatokat.

logo_fejer

Leendő kulturális hírszerkesztőnk szabad kezet kap rovata felépítésében, működtetésében.

A munka a közösségi tevékenységen, a humán-, kulturális szférában való tevékenykedés örömén alapul. Lapunk nonprofit, irodánk nincs, a feladatok otthonról végezhetők, mindenki a saját időbeosztásáért felel.

Olyan jelentkezőket várunk tehát, akik tájékozottak, folyamatosan követik a kulturális életet, szívesen vennének részt egy nagy, fontos vállalkozásban, örömmel dolgoznának egy jó csapatban egy dinamikusan fejlődő, olvasott internetes magazinnál.

A hírszerkesztő feladatai:
– napi sajtófigyelés
– hírek publikálása és terjesztése
– kapcsolattartás a szaksajtóval és a kulturális intézményekkel

A jelentkezés módja és feltételei:
– Jelentkezni szakmai önéletrajz, és egy motivációs levél csatolásával lehet.
– Az ország összes felsőoktatási intézményéből (és rajtuk kívül is) várjuk a jelentkezőket.
– Nem jelentkezési feltétel, de előnyt jelentenek a már megjelent publikációk, a szakmai tapasztalat valamint a szakirányú képzésben való részvétel, végzettség.

A nyertes pályázóval lapunk szerződést köt. A nálunk végzett munka szakmai gyakorlatnak számít, az általunk adott papírt magas pontszámmal számítják be egyetemi felvételiken, ösztöndíjaknál, és a munkakeresésben is előnyt jelent.

A pályázatokat a jelentkezes@felonline.hu címre várjuk „jelentkezés hírszerkesztőnek” címmegjelöléssel 2014. március 31-ig.

Aktuális felhívások:

“Kreatív” rovatszerkesztőt keresünk
Dizájnbloggert keresünk
Filmrovat-szerkesztőt keresünk
Színházi rovatszerkesztőt keresünk