Filmes rovatszerkesztőt keres a FÉLonline.hu

Az ötéves FÉLonline.hu pályakezdő szerkesztő jelentkezését várja filmrovatának élére.

logo_fejer

Elsősorban olyan egyetemi hallgatókra számítunk, akik későbbi munkájukhoz, a szakterületen való elhelyezkedéshez keresnek biztos alapot: felelősségteljes munkakört, szerkesztői tapasztalatokat, intézményi kapcsolatokat.

A filmrovat szerkesztője szabad kezet kap a rovat felépítésében, működtetésében a szerzők koordinálásától a rovatterv összeállításáig, a cikkek formai szerkesztésén át azok publikálásáig, terjesztéséig. A munka intézményi hátterét lapunk biztosítja.

A munka a közösségi tevékenységen, a humán-, kulturálisszférában való tevékenykedés örömén alapul. Lapunk nonprofit, irodánk nincs, a feladatok otthonról végezhetők, mindenki a saját időbeosztásáért felel.

Olyan jelentkezőket várunk tehát, akik ismerik a filmszakmát, jó alapot keresnek pályájuk kezdetéhez, szívesen dolgoznának jó csapatban egy dinamikusan fejlődő, olvasott internetes magazinnál.

A szerkesztő feladatai lesznek:
– a rovat működtetése, bővítése
– az intézményi kapcsolatok ápolása
– a rovat szerzőinek koordinálása
– a mozikkal, forgalmazókkal, szaksajtóval való kapcsolattartás
– a beérkezett szövegek formai szerkesztése
– a cikkek publikálása, terjesztése

A jelentkezés módja és feltételei:
– jelentkezni szakmai önéletrajz és motivációslevél csatolásával lehet.
– az ország összes felsőoktatási intézményéből (és rajzuk kívül is) várjuk a jelentkezőket.
– nem jelentkezési feltétel, de előnyt jelentenek a már megjelent publikációk (publikációs lista), a szakmai tapasztalat valamint a szakirányú képzésben való részvétel, végzettség.

A nyertes pályázóval lapunk szerződést köt. A nálunk végzett munka szakmai gyakorlatnak számít, az általunk adott papírt magas pontszámmal számítják be egyetemi felvételiken, ösztöndíjaknál, és a munkakeresésben is előnyt jelent.

A pályázatokat az jelentkezes@felonline.hu címre várjuk „jelentkezés a filmrovat élére” címmegjelöléssel 2014. március 31-ig.

Aktuális felhívások:

Hírszerkesztőt keresünk
“Kreatív” rovatszerkesztőt keresünk
Dizájnbloggert keresünk
Színházi rovatszerkesztőt keresünk