A FÉLonline.hu társszerkesztőt keres könyvkritika rovatához

Az ötéves FÉLonline.hu budapesti társszerkesztőt keres könyvkritika rovatához.

logo_fejer
Elsősorban olyan egyetemi hallgatókra számítunk, akik későbbi szakmájukhoz keresnek gyakorlatot, intézményi kapcsolatokat.

A munka a közösségi tevékenységen, a humán-, kulturális szférában való tevékenykedés örömén alapul. Lapunk nonprofit,irodánk nincs, a feladatok otthonról végezhetők, mindenki a saját időbeosztásáért felel.

Olyan jelentkezőket várunk tehát, akik tájékozottak, folyamatosan követik és szívesen megismernék belülről is a könyvszakmát,rendelkeznek kritikaírási gyakorlattal, és szívesen vennének részt egy nagy, fontos vállalkozásban, örömmel dolgoznának egy jó csapatban egy dinamikusan fejlődő, olvasott internetes magazinnál.

A budapesti társzerkesztő feladatai:
– kapcsolattartás a budapesti kiadókkal
– a recenziós példányok kezelése
– a kritikaszövegek szerkesztése, feltöltése

A jelentkezés módja és feltételei:
– Jelentkezni szakmai önéletrajz,és egy motivációs levél csatolásával lehet.
– Az ország összes felsőoktatási intézményéből (és rajtuk kívül is) várjuk a jelentkezőket.
– Nem jelentkezési feltétel, de előnyt jelentenek a már megjelent publikációk, a szakmai tapasztalat valamint a szakirányú képzésben való részvétel, végzettség.

A nyertes pályázóval lapunk szerződést köt. A nálunk végzett munka szakmai gyakorlatnak számít, az általunk adott papírt magas pontszámmal számítják be egyetemi felvételiken, ösztöndíjaknál,és a munkakeresésben is előnyt jelent.

A pályázatokat a jelentkezes@felonline.hu címre várjuk „jelentkezés társszerkesztőnek” címmegjelöléssel 2014. május 31-ig