Tehetségkutatót hirdet a Fishing on Orfű

“Játszanál a Fishingen? Megmutatnád magad Magyarország legbarátságosabb fesztiválközönségének? Itt a lehetőség: jelenkezz az első Nagy Fishing-tehetségkeresőre!

Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk kevésbé ismert, de izgalmas produkciók bemutatására, most pedig tehetségkeresőt indítunk! Két kategóriában (zenekarok és szóló/duó produkciók) várjuk azok jelentkezését, akik szívesen fellépnének idén Orfűn. A jelentkezők közül első körben a fesztivál vezetősége választ ki 10-10 továbbjutót, akik közül a Fishing közönsége, azaz Ti  🙂 szavazással dönt majd arról, hogy melyik 3 zenekar játszhat a PMFC színpadon, és melyik 3 egyszálgitáros vagy duó produkció léphet fel a vadiúj Magam adom színpadon.

Minden nyertes (mint ahogy nálunk minden fellépő) hetijegyet kap és természetesen álljuk az útiköltségeteket is! Jelentkezés és minden fontos infó itt: http://bit.ly/A_Nagy_Fishing_tehetsegkereso

Nevezési határidő: április 29.”

Written by:

1996-ban születtem Budapesten, PR specialista vagyok, újságíró és blogger. Zenélek és írok, jelenleg a második verseskötetemen dolgozom.