Vesc-Art kiállítás és díjátadó: egy abszurd este

2018. április 4-én adják át a Vesc-Art díjat és nyílik kiállítás a pályázat finalistáinak munkáiból Vol.05 címen. A Barabás Villában látható kiállításon négy kiemelkedő fotóművész, Érdi Róbert, Földi Viktor, Olajos Ilka, és Varga Marietta alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők.

Érdi Róbert: Nihil

Több, mint 60 beérkezett pályamunkából a szakmai zsűri választotta ki a négy finalistát, akiknek alkotásai kiállításra kerülnek. Az összművészeti eseményen többek közt fellép a Musica Moralia, illetve Maurer Milán, táncművész solo táncbemutatóját is láthatja közönség.

Földi Viktor: Faceblind

A pályázatra olyan munkákat vártak a szervezők, amelyek a komfortzónából való kilépésre késztetik a nézőt és reflektálnak a társadalom jelenére elcsúsztatva az éles határokat a “fekete” és “fehér”, a “jó” és “rossz”, a “normális” és az “abszurd” között. A zsűri tagjai, Auth Attila, Glázer Attila, Puskás Bea, és Tóth Pál Sándor választotta ki a több, mint 60 beérkezett pályamunka közül azt a négy alkotót, akiknek munkáit egy hónapon keresztül láthatják az érdeklődők a Barabás Villa galériájában.

Varga Marietta: Raw Hill

Kiállító művészek: ÉRDI Róbert, FÖLDI Viktor, OLAJOS Ilka és VARGA Marietta.

A kiállítás 2018.04.04. és 2018.04.30. között nyitvatartási időben látogatható.
Megnyitó időpontja: 2018.04.04., 18.00
Helyszín: Barabás Villa (galéria), 1122, Budapest, Városmajor u. 44

Olajos Ilka: Oblivion

.

Written by:

1996-ban születtem Budapesten, PR specialista vagyok, újságíró és blogger. Zenélek és írok, jelenleg a második verseskötetemen dolgozom.