Ruskó Eszter is indul az AranyCore dalversenyen

Ruskó Eszter, a félonline szerzője indult az AranyCore dalversenyen, ahol Arany János verseinek megzenésítése volt a feladat. “Megzenésítettem az Ágnes asszonyt és a Szőke Pannit. Az Ágnes asszonyhoz chilloutos hangzásvilágot választottam, a Szőke Pannihoz pedig dinamikusabb, EDM-elemeket használtam. Az Ágnes asszonyt Hegedűs Boglárka énekli, a Szőke Pannit Scháb Bereniké, mindketten jazzéneket tanulnak.”- mondta Eszter a félonline-nak.

A 25-es és 27-es számok alatt találjátok Eszter dalait: https://aranycore.hu/?page=2 
A szavazás határideje: március 18., 10:00
Kattintsatok a dalokhoz és szavazzatok a Like gomb megnyomásával a posztok alatt! Fontos azonban, hogy többször ne próbáljatok szavazni, mert akkor a rendszer visszavonja a szavazatot. Ha tetszik, osszátok tovább! 🙂
.
 Ruskó Eszter a BME kommunikáció mesterszakos hallgatója, műfordító és szakfordító. Zeneszerzést Nagykanizsán tanult Baráth Zoltántól, gimnazistaként rendszeresen indult zenei versenyeken, zongorán és nagybőgőn játszik. Az AranyCore verseny az első hely, ahol megméretteti magát az elektronikus zenéivel: főleg a chillout és a lassú elektronikus műfajok érdeklik, ezen kívül remixeket is készít. 
Written by:

1996-ban születtem Budapesten, PR specialista vagyok, újságíró és blogger. Zenélek és írok, jelenleg a második verseskötetemen dolgozom.