Nőköltőket nőnapra! – Verslábak neccharisnyában

Ha igazán fontos számodra nőnek lenni, vagy, ha egy számodra fontos nőnek szeretnél (közhelyes) bonbon vagy egy szál virág helyett igazán szép ajándékot adni: válts jegyet az E-mancik társulat Verslábak neccharisnyában című előadására, melyben négy színésznő tolmácsolja a kortárs és XX. századi költőnők legszebb verseit. Az előadás most vasárnap (2018.03.11-én) 20:00-kor látható az RS9 Színház Vallai Kertjében. 

Mi van a férfiakkal? Hogy állunk a testünkkel? Az öregedéssel? A gyerekkel? A világgal? Saját magunkkal? Hogy állunk a kérdésekkel? És vannak-e válaszok?

Négy színésznő boncolgatja magát – Tóth Krisztina, Erdős Virág, Falcsik Mari, Rakovszy Zsuzsa, Kiss Judit Ágnes, és sok más, kortárs és XX. századi költőnő versein keresztül – líraian és prózaian, ihletetten és olykor profánul, magas sarokba bújtatott verslábakon billegve…
Ajánljuk ezt az estét minden nőnek, aki szívesen körüljárná a saját problémáit, kételyeit, kérdéseit más aspektusból is, ajánljuk a férfiaknak, akik szeretnének többet tudni a nőkről, ajánljuk mindenkinek, aki szereti a verseket, és azoknak, akik még nem tudják, hogy szeretik őket, és azt is meg merjük ígérni, hogy ezek után fogják.

Összeállították és előadják: Dobra Mária, Sárközi-Nagy Ilona, Szirmai Melinda, Tarr Judit

Jegyek 2000 Ft-ért vásárolhatók online vagy az RS9 Színház jegyirodájában.

Jegyvásárlás

Jegyfoglalás: jegy@rs9.hu

Written by: