A péntek az ő napjuk!

Bakancs, kabát, sapka, sál, de a szívünk még visszahúz a nyárba. Még jó, hogy itt vannak nekünk a Fran Palermó-s srácok, akik ebben az utálatos őszi időben is visszacsempésznek minket a tenger-, vagy legalábbis a Balaton-partra.

franpalermo_2016_foto

A Sziget Fesztivál, a Művészetek Völgye és az A38 után az Akváriumban csapnak a húrok közé „Az év felfedezettje” díjat elhozó indie – és még sok más jelzővel illetett – zenekar tagjai. Lesz ott új lemez, cigiszünetben összejammelt, Allen Ginsberg ihlette spanyol nyelvű „dzsémszbondos”, illetve egy kis formabontó arabos punk dal.

Meghívottjuk, a korábban Mushu néven futó The Matter ismerős lehet A Dal 2016 szorgalmas nézőinek és hallgatóinak, hiszen akkor az Uncle Tom című saját szerzeménnyel egészen a műsor döntőjéig meneteltek a srácok.

A mediterrán vonalra Jesus Vazquez erősít majd rá, várhatóan autentikus mariachi szerelésben és az elmaradhatatlan sombreróban.

Mikor? 2016. 10. 21. (kapunyitás: 20.00)

Hol? Akvárium Klub

Mennyiért? Elővételben: 1200 Ft Normál áron: 1600 Ft

Esemény: https://www.facebook.com/events/1134665789963645/

Written by:

1998-ban született Győrben, két éve ismerkedik az újságírással. A FÉLonline 2016 szeptemberében csapott le rá, azóta vesz részt a zenei rovat szerkesztésében. Ezzel párhuzamosan nemzetközi igazgatás szakon tanul az NKE-n.