Lesz-e Uhrin Benedek nagyszínpad a Fishing On Orfűn?

Újra kaphatók sátorhelyjegyek a legendás Fishing On Orfű fesztiválra, ahol idén rendhagyó szavazással a fesztiválozók maguk dönthetik el, melyik elhunyt zenészhíresség nevét viselje a nagyszínpad. De élt-e valaha ember, aki jobban megérdemli, hogy róla nevezzék el egy fesztivál nagyszínpadát, mint Uhrin Benedek?

FOOOOO2

Véleményünk szerint nem, hiszen a 2015. február 10-én elhunyt híresség nem csak a Rebekát és a Kis patakot adta a hazai fesztiválközönségnek. Bizony Ő az a legendás Sziget-fellépő, akinek a felejthetetlen koncertjein megerősödött az a kulturális gyakorlat, amelyet mindenki ismer, akinek már volt szerencséje ellátogatni egy Kis Grófo koncertre! Igen, alább jól látjátok, a fesztiválközönség, már az ezredfordulón skandálta a rigmust, amely végül fel is tette a kétezres évek közepén Bendek bácsit a Sziget-nagyszínpadára.

Tegyük hát meg, amit már réges-régen meg kellett volna tennünk: állítsunk méltó emléket Uhrin Benedek bácsinak, akinek tulajdonképpen a “nagy-szín-pad! nagy-szín-pad!” rigmusunkat köszönhetjük! Szavazzunk hát arra, hogy az Uhrin Benedek-nagyszínpadon búcsúzzon el tőlünk idén a Kispál és a Borz (lájkold fotósunk, Braun Benjamin posztját a szavazáson – a 28. poszt)!

SZEREZZ JEGYET!

Bár nagyjából egy hónapja nem lehet már sátorhelyjegyhez jutni, a fesztivál szervezői mai sajtóközleményükben bejelentették: némi tereprendezés eredményeképp újabb 300 sátornak szabadult fel hely a négynapos fesztivál helyszínéül szolgáló Panoráma Campingben. Sőt, a fesztiválozók idén először nem csak sátrakban hajthatják álomra a fejüket, hanem 10 darab exkluzív, zárható, matraccal, árammal és világítással ellátott minikbainban is, amelyeket szintén a Ticketportálon érhettek el.

Ugyan az idei FOO 0. napjára rekord idő alatt fogytak el a belépők, csakúgy, mint a négynapos fesztiválbérletek, korlátozott számban kaphatók még háromnapos bérletek, illetve napijegyek is. A szervezők külön felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy érdemes előre gondolkodni, és már most megvásárolni a fesztiválbelépőt, könnyen lehet ugyanis, hogy a rendezvény kezdetéig minden jegyet értékesítenek majd!

IMG_4825

Kispálra mennék, de nincs jegyem!

Ne csüggedj, minden évben megírjuk, hogy a Fishing On Orfű nem csupán a Kispál miatt az egyik legjobb hazai fesztivál, a másik három napra pedig gond nélkül tudsz még jegyet vásárolni! De akkor se búsulj, ha ragaszkodsz a Kispálhoz: hátha rád mosolyog a szerencse és pont te tudod elhappolni valakinek a jegyét: figyeld a Facebookon a fesztivál hivatalos eventjét, vagy a FISHING ON ORFŰ eladó napijegyek csoportot.

Written by:

1990-ben született, Budapesten él. A FÉLonline.hu alapító-főszerkesztője.