Stand-Up Tragedy Sickratmannel

Korábban már beszámoltunk a Stand-up tragedyról. Ez az a műfaj, ami úgy beszél az emberekhez, hogy egyfelől halálosan komolyan veszi magát, másfelől viszont nem fél attól, ha időnként mégis vicces lesz. Soha nem akar kikacsintani, jópofizni a közönségével, mindig leplezetlen. A kocsmakultúra sajátosan továbbfejlesztett változata ez, amelynek legközelebbi estje 2016. március 31-én lesz a Roham Bárban. Ez jelenleg a Trafó kortárs művészetek háza pincéjében található.

_685w_300h_2209

Az estet a műfaj egyik alapvető és meghatározó arca, Gödri Bulcsu indítja majd. Őt követi az itt vendégként felbukkanó Sickratman, azaz Paizs Miklós. Paizs jelenleg az utóbbi idők legszerencsésebb – egyúttal leginkább zavarban lévő – magyar művészének érezheti magát, miután – saját bevallása szerint – koldulni kényszerült, ezzel pedig pár nap alatt keresett közel négymillió forintot. Bármivel is készül, mindenképpen érdemes meghallgatni.

A záróprodukció Gödri Bulcsu és Pápai Zsanett, Imitation nevű zenekarának “cameo debütálása” lesz, az est facebook-eseménye szerint. Hogy ez a “cameo debütálás” pontosan mit takar, az legkésőbb aznap este egész biztosan ki fog derülni. A belépő 1200 Ft.

FACEBOOK ESEMÉNY 

Written by: