Lépj fel a 2016-os Tallinn Music Weeken!

Zenekarod van, vagy „csak” egy király hálószobaprojekted? Úgy érzed, készen állsz arra, hogy megmutasd magad nem csak itthon, de külföldön is, ráadásul egyből 800 zenei szakembernek? Akkor ne habozz, még november elsejéig jelentkezhetsz a Tallinn Music Weekre, amely az elmúlt években a Baltikum legnagyobb zenei showcase fesztiváljává és zeneipari konferenciájává nőtte ki magát.

Az észtek nem csak az internetben és a Skype-ban, de a zenében is nagyok: Tallinnban rendezik meg minden évben a régió legfontosabb és legnagyobb zeneipari eseményét, a Tallinn Music Weeket, mely jövőre március 28. és április 3. között lesz. Tavaly 206 művész mutatkozott be a showcase fesztiválon a világ 26 országából, a könnyűzenei előadóktól kezdve a klasszikusokig, mindenféle stílusban.

Magyarországról az elmúlt hét év alatt csak két zenekar állt színpadra, a Grand Mexican Warlock és a Megazetor, így ha szeretnél az esélyesek között lenni, akik nyelvrokonainknál öregbíthetik a hazai zenészek hírnevét, és nemzetközi babérokra törnél, ne habozz, jelentkezz ezen a linken.

Fontos, hogy az útiköltséget és gázsit a fesztivál nem fizet. A kiválasztott előadók a fellépés napjára kapnak szállást, cateringet és belépőt a rendezvény területére, valamint egy darab delegate passt, amely feljogosít a konferenciára való belépésre, és az egész programon részt vehet a banda képviselője, lehetőséget kapva arra, hogy kapcsolatokat építsen és tovább tágítsa zenei ismereteit.

Written by:

1991-ben született, a ZsKF-en szerzett film szakirányos szabad bölcsész diplomát, jelenleg a BME kommunikáció szakos mester hallgatója.