Bin-Jip klippremier és koncert az Akváriumban

Október 22-én tér vissza az Akváriumba hazánk egyik legszínvonalasabb eklektikus-elektronikus produkciója, a Bin-Jip. Megspékelik a műsort egy klippremierrel is: itt mutatják be először a közönségnek az Enjoy the Rest-hez készült videójukat.binjipakvarium

A Bin-Jip három tapasztalt zenész izgalmas, kísérletező kedvű produkciója. Harcsa Veronika énekesnő lélegzetelállító hangjával és énektudásával, Gyémánt Bálint technikás gitárjátékával és Andrew-J (Józsa András) elektronikus alapjaiból állnak össze dalaik. Repertoárjuk a visszafogott, chillout-hangulatoktól kezdve a táncolható ütemeken keresztül a teljes megőrülésig széles skálát fednek le. 2010 őszén jelentették meg első, Enter névre keresztelt albumukat, melyet 2014-ben a Heavy követett.  Szinte az összes jelentős hazai klubban és fesztiválon felléptek már, és külföldön sem ismeretlen a nevük, lemezeik például Japánban is megjelentek.

Legközelebbi nagy dobásuk október 22-én csütörtökön, az Akváriumban lesz, ahol mindkét lemezükről előveszik a legjobb dalaikat és egy klippremierrel is kedveskednek közönségüknek.

A zenekar legutóbbi klipje:

Élőben így mennek át lágy ütemekből őrült zúzásba:

Jegyvásárlás itt (1600/2000 Ft.-).

Written by: