Szombat esti mese – Margaret Island-lemezbemutató

Magyarország talán egyetlen „folkpop” formációja szeptember 12-én az A38 hajó gyomrába költözik, hogy bemutassák nemrégiben megjelent első nagylemezüket, az Egyszer voltot.

11903820_891500037607257_3721347482579785443_n

A Margaret Island ugyan nyár elején tartott már egy „lemezvégigjátszó” koncertet, de akkor a közönség számára még teljesen ismeretlen volt az anyag nagy része. Az album szeptember 1-ji megjelenése óta azonban mindenkinek volt ideje megtanulni a közös énekléshez szükséges dalszövegeket, így semmi sem állhatja útját a teljes átélésnek.

A zenekartól már megszokhattuk, hogy háromtagú magját kiegészíti még két zenésszel, akiknek személye koncertről koncertre változhat. Szombat este azonban heten lesznek a színpadon, és a plusz közreműködők mellett várhatóan tartogatnak még számunkra más meglepetéseket is. A közönséget pedig Járai Márk fogja bemelegíteni; különleges pillanatokban itt sem lesz hiány.

A koncert után megvásárolható lesz majd az Egyszer volt, és az együttes tagjai azt ígérik, hogy az, aki szeretné, még alkoholosfilc-nyomot is kaphat rá tőlük. (Valamint az elővételes jegyet vásárlók a lemezt is kedvezményesebb áron szerezhetik meg.)

Az Egyszer voltot készülés céljából itt tudjátok hallgatni:

Written by: