Ősz? Akkor DUBSTEP – BUDAPEST – PARK!

Csütörtökön dubstep támadás várható Budapesten! Európa legnagyobb szabadtéri színpadán az elektronikus zene egyik legnagyobb ikonja lép fel. Fülsiketítő basszus, dubstep, bass és drum & bass ritmusok, félelmetes kinézet és korai sikert befutott előadó táncoltatja meg a Park közönségét szeptember 3-án. Még egy dolgot elárulhatunk: nem Skrillexről van szó!

modestep

A Modestep elsők között kezdte népszerűsíteni a műfajt 2010-es berobbanásával és a siker azóta is töretlen. Josh Friend és Tony Friend, a jelenben már négyfős zenekar alapító duója a stíluson belül is a legkeményebb és legenergikusabb zenéket szabadítják a világra évek óta. Persze a zúzás mellett egy rakat klipes slágert is gyártottak, mint például a Feel Good vagy a gimnazisták kedvence, az Another Day. Mérget vehetünk rá, hogy ezek is elhangzanak az évi első igazi őszi estéjén. Na meg abban is, hogy meg lehet majd görbülni a tört ritmusoktól a parketten. Az elmúlt években – ahogy az minden valamire való live-act előadóra jellemző – a Modestep is kvázi rockzenekarként funkcionált, amelynek hatása utolsó lemezükön érződik is. (Ilyen például a közös track a Skindreddel, amely a Circles címet viseli.) Hozzánk most az eredeti felállás érkezik DJ settel, de a „fém íz” is garantáltan beépült a hangzásvilágba, így mindenkinek szól a program, aki szeretné kiereszteni a gőzt már „kispénteken”.

A londoni fenegyerekek előtt pedig az utóbbi években óriási népszerűségre szert tett Cloud 9+ képviseli hazánkat igen hasonló stílusban. Biztosak lehetünk benne, hogy őket sem kell félteni vagányságban és úgy a közönségnek, mint példaképeiknek egyaránt bizonyítani akarnak majd a bemelegítéskor!

Helyszín: Budapest Park

Jegyvásárlás (3999 Ft)

Facebook-esemény

Written by: