Nagyon Nyaralás! – STRAND Fesztivál 2015

2013-ban rajtolt a Petőfi Rádió és a Volt Produkció közös eseménye, a STRAND Fesztivál. Azóta, ha nyár, akkor Nagyon Balaton és Nagyon Zene a jelszó! Idén pedig az augusztus 20-i hosszú hétvégén választhatjuk nyaralásunk helyszíneként Zamárdi szabadstrandját.

felonline strand 2014 II

Az első évhez képest tavaly már majdnem kétszeresére növekedett a Strand látogatóinak száma, így várhatóan idén is megdönti saját csúcsát a már most siker sztorinak aposztrofálható fesztivál. A line-up az alapkoncepcióhoz hűen még mindig az MR2 Rádió által ismertté tett zenekarokra épül, viszont már nem kizárólag rájuk. Mindenesetre fellép az Intim Torna Illegál, a Halott Pénz, az Irie Maffia és a Wellhello is, hogy csak nyár és talán a 2015-ös év legmenőbb és legfelkapottabb magyar bandáit említsük. A szervezők azonban ennyivel nem elégedtek meg így, a több mint száz fiatalnak számító hazai együttes mellett lesznek régi motorosok is. Első vonalas fellépőként ott lesz a Tankcsapda (akik például a Szigeten nem lépnek fel), és Ákos is tiszteletét teszi.

felonline strand 2014 (1)

Stílusban is legalább annyira színes a felhozatal, mint az MR2 játszási listája, amit a külföldi világsztárok névsora fémjelez. Jön a női szíveket meghódító Simple Plan, akik tuti, hogy elnyomják a Summer Paradise-t, ha már vízparton játszanak. A táncoltatásért nem más lesz a felelős, mint Steve Aoki, akinek legutóbbi voltos fellépése alapján joggal gondolhatjuk, hogy a stábja nagy részét cukrászok teszi ki. 5-10 torta biztosan kiköt majd az arcokon, és valljuk be, ez megunhatatlan show-elem! Lesz dallamos pop-punk is az All Time Low tolmácsolásában. Akinek a zenekar neve elsőre nem mond semmit, azoknak legyen elég annyi, hogy a Linkin Parkkal turnéznak, és hallgassák meg a Kids In The Dark című számukat – ettől majd garantáltan a homlokukra csapnak! A teljesség igénye nélkül lesz még House Of Pain, New Found Glory, Pendulum és Krafty Kuts is.

És mi a legjobb az egészben? Olcsóbb, mint egy horvátországi nyaralás. Na meg Nagyon Balaton, Nagyon Zene és STRAND!

A részletes programot és jegyinformációkat itt találod: http://strandfesztival.com/

Written by: