Get Out – Megjelent az Imitation új száma

Pápai Zsanett art-pop formációja, az Imitation tavaly jelentkezett első klipjével. A Directions után most megjelent legújabb számuk, amely a Get Out címet viseli.

Pápai Zsanett a jazz műfaja felől evezett populárisabb vizekre az Imitation nevet viselő formációval, többek között azért, hogy könnyedebb hangzásban szólítsa meg a nagyközönséget. A legújabb Get Out-ban is felfedezhető jazzes elemek mellett az énekesnő főként a trip-hop és az art-pop hatásokat emeli ki a dal kapcsán. A fiktív szakításról szóló szám lágyabb, lassabb dallamú az együttes bemutatkozó, Directions című dalánál, amelyben a sokszínűség és az önazonosság aktuális kérdéseit igyekezett kifejezni az énekesnő. A Get Out a lazább, hátradőlős nyári estékhez is tökéletesen illik, szépen összehangolt benne az erősebb dob és a visszafogottabb ének.

A formációban Zsanett állandó zenei kísérője Horváth „Tojás” Gábor, valamint újabban Gödri Bulcsu és Várvölgyi Szabolcs is részt vesznek az együttes munkálataiban. Az Imitation célja egy egész albumnyi anyag készítése, amelyben továbbra is az eddigi vezérfonal, a sokszínűség és a változatosság fűzné össze a dalokat.

Written by: