Ne borulj be péntek este!

Habár az időjárás sok jót nem tartogat számunkra péntek estére, az A38 tetőteraszának programjában  továbbra sem kell csalódnunk. Majdnem fél év kihagyás után újra koncertet ad a Képzelt Város, vendégként pedig az instrumentális zenében utazó Makrohangot hívták.

kva38

Passzoló páros, a helyszín mégis kicsit szokatlan. Aki ismeri, hogy milyen zenét játszik a két zenekar, valószínűleg nehezen tudja elképzelni őket a hajó teraszán és az általában az esti koncertek alatt elérkező naplementében. Egyszerűen valahogy idegen, na! De általában a különleges, szokatlan megoldásoktól válik egy koncert igazán maradandó élménnyé.

A másik érdekesség pedig az, hogy a Képzelt Város egyáltalán koncertet ad. Nehéz helyzetben vannak ugyanis mostanában, hiszen billentyűs-gitárosuk Miskolczi Marci Dániában tengeti mindennapjait. Koncert pedig csak akkor lehet, ha ő itthon van.

Az pedig, hogy Budapest egyik legjobb helyszínén egyáltalán előfordulhat egy instrumentális előzenekar, már csak a ráadás.

Időpont: 2015. július 26. 19:30

Helyszín: A38 Tetőterasz, Petőfi híd budai hídfő

Facebook esemény

Belépő: elővételben 1000Ft, helyszínen 1200Ft

Written by:

2011 óta hobbi szinten foglalkozok újságírással, 2014 ősze óta dolgozom a FÉL zene rovatánál. Véleményem szerinte nincs is jobb dolog annál, mikor új együttest, előadót fedezhetek fel, ezért is szeretem nagyon azt, amit itt csinálunk.