Spanyolnátha műhelytábor, 2015

SPN_Műhelytábor_plakát

Irodalom a nem-irodalmi online terekben — Irodalom a közösségi oldalakon, a blogokban címmel rendezi műhelytáborát a Spanyolnátha művészeti folyóirat július 20. és 23. között Tiszaörs-fürdőn. A táborlakók a folyóirathoz kötődő szerzők workshop-jellegű, kiselőadásokkal egybekötött foglalkozásainak lehetnek aktív közreműködői.

Az SPN Műhelytábor a kortárs irodalommal foglalkozók — legyenek azok alkotók, és/vagy az irodalommal kapcsolatban álló pedagógusok, hallgatók, diákok —, és az irodalomszervezésben közreműködők számára megvitatásra felajánlja az online irodalmat érintő legfontosabb kérdéseket, a nem irodalmi terekben zajló irodalmi történéseket elemzi, a jelenséget, és vele összefüggésben a kortárs irodalom virtuális megjelenítését, értékét és elfogadását tárgyalja meg. Délelőtt előadások és műhelyfoglalkozások zajlanak, délután ill. kora este lehetőség nyílik saját művek felolvasására, és egyéb művészeti produkciók bemutatkozására is.

A tábor megrendezésének a helyszíne, a tiszaörsi termálfürdő a legjobb garancia arra, hogy a hatékony szakmai munka mellett jó hangulatú szabadidős programok is a tábori program részei legyenek, illetve hogy alkotói pihenésre, baráti beszélgetésekre is lehetőség nyíljon.

Előadók, műhelymunka-vezetők: Dicső Zsolt, Géczi János, Petőcz András, Szalai Zsolt, Szkárosi Endre, Vörös István, valamint Berka Attila, a Spanyolnátha főmunkatársa és Vass Tibor főszerkesztő. Jelentkezni Vass Nóránál, a tábor szervezőjénél, projektvezetőnél a vassn@gmail.com, ill. a 309493035 telefonszámon lehet. A jelentkezési lap és a részletes információ a folyóiratból, a www.spanyolnatha.hu címen tölthető le.

A Spanyolnátha műhelytáborát a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

http://www.spanyolnatha.hu/szerkesztosegi-hirek/spanyolnatha-muhelytabor/595/

Written by: