Indítsd a nyarat a Fishingen!

Kitört a jó idő, elővetted a napszemüveget és a rövidnadrágot és már azt tervezgeted hova vezessen az első nyári kiruccanás a vizsgaidőszak után… Segítünk: Orfűre! Hogy miért?

Kezdjük azzal, hogy családias hangulatban, baráti körben tölthetsz négy napot, egy gyönyörű környezetben. Ha már nagy a kánikula, a fesztivál melletti tóparton sörözhetsz, csobbanhatsz egyet, sőt akár megpróbálhatod át ugrani a tavat is!

És akkor jöjjenek a programok! Már a kezdés is erős, a nulladik napon este hattól Szabó Balázs bandája nyitja a Nagyszínpadot. És ha már Nagyszínpad, a nevet idén mi szavazhattuk meg, ezért Esti Kornél dalából idézve ebben az évben a Boldogság, Te Kurva Nagyszínpad előtt bulizhatunk majd. Ugyanezen az estén láthatjuk a Heaven Street Sevent és az elmaradhatatlan Kispál és a Borzot.

Aki véletlenül erről lemaradna, ne csüggedjen, hiszen az összes nap tartogat fantasztikus zenekarokat. Ott van például első napon a Mary Popkids, Intim Torna Illegál, Punnany Massif, Halott Pénz kombó, de kicsit arrébb a PTE Nagyszínpadnál elcsíphetünk egyet a Subscribe utolsó koncertjeinek egyikéből, a Vans sátorban pedig többek között az elmaradhatatlan Wellhello fog várni.

Ha egy jó lángos és fröccs kíséretében átvészelted a másnapot, este megint biztosan találsz kedvedre valót, hiszen lesz 30Y, Elefánt, Akkezdet Phiai és Blind Myself is – csak párat említve a repertoárból.

És ha kitartóan végig maradtál, az utolsó nap sem fog csalódást okozni, ezt megígérjük. Ha végigénekeltük a Kiscsillagot, pont átérünk az Isten Háta Mögött búcsúkoncertjére a PTE Nagyszínpadhoz, de a Vans sátorba is érdemes ellátogatni, ahol a fesztivált ismét a Fish!  zárja.

Ha ez mind nem lenne elég az OFF programokat is érdemes áttekinteni, lesz például fröccs- és sörtúra is, ahol a túravezetők kedvenc zenekaraink tagjai lesznek.

Csábító, ugye? A FOO életérzést képtelenség röviden összefoglalni, el kell menni, át kell élni!

Written by: