Az év legjobb magyar lemeze? Döntsd el élőben! – Szabó Benedek és a Galaxisok koncert

Szabó Benedek és a Galaxisok április közepén jelentette meg legújabb albumát a Legszebb éveinket. Magyar lemez ebben az évben még nem kapott ennyire pozitív fogadtatást, mint Benedek legújabb anyaga. Azt már a pár hónappal ezelőtt nyilvánosságra került Teljesség felé című szám alapján is lehetett sejteni, hogy az énekes-dalszerző nem fog csalódást okozni a hallgatóságának, az anyag egésze mégis letaglózta a magyar zene iránt érdeklődő közönséget.

szb

Május 9-én este pedig itt lesz az alaklom, hogy élőben is meghallgathassuk, hogy vajon tényleg annyira jól szól-e a lemez, mint ahogy azt eddig gondoltuk. A zenekar az A38 tetőteraszán várja a közönségét. A helyszín igazán passzol egy olyan előadóhoz, aki a budapesti fiatalságról, a 4-es 6-osozásokról és a házibuli hangulatú koncertekről énekel.

Az estét a Hó Márton és a Jégkorszak nyitja, akik hosszabb szünet után most kezdenek újra koncertezni, szóval a lemezbemutató igazán maradandó élménynek ígérkezik.

Szabó Benedek és a Galaxisok @ A38 Terasz

2015. 05. 09., 20.00

A38 Hajó, Petőfi híd, budai hídfő

Jegyvásárlás: Elővétel – 1000 Ft, Helyszín – 1200 Ft

Facebook-esemény

Written by:

2011 óta hobbi szinten foglalkozok újságírással, 2014 ősze óta dolgozom a FÉL zene rovatánál. Véleményem szerinte nincs is jobb dolog annál, mikor új együttest, előadót fedezhetek fel, ezért is szeretem nagyon azt, amit itt csinálunk.