„Ha baj van, összetartunk!” – Jótékonysági koncert az ANEZ-ért

Ki nem ismeri őket? Egy alternatív, indie-elektronikai, experimentális pop formáció, amiben két tag van: Szalai Anesz, és Demeter Zoltán. 2012-ben a Mavanama című albummal jelentek meg a média szélességi körén belül, de 2013-ban a Dust nevű lemezükkel debütáltak igazán.  Azóta sem állnak meg, és ne is álljanak! Szükség van rájuk, ezért is van ott a helye mindenkinek szerda este a G3-ban: számtalanszor ők adnak, most pedig adjunk nekik mi! 

ANEZ

Fotó: Palkovits Edina

Május 6-­án, a G3-­ban gyűlik össze a magyar könnyűzenei színtér színe-java, hogy összefogva, fellépésükkel segítsék az ANEZ zenekart, akiknek lakásából betörők lopták el hangszereiket.

Hogyan segít zenész, zenésznek, ha baj van? Természetesen koncertezéssel! A Bohemian Betyars, a Sexepil, az Anton Vezuv, a TükeZoo, a Wattican Punk Ballett, a SoNaR, az iamyank, a Mangani 888, Czutor Zoli és Dj Embryo, valamint a szervező G3 és a Kis Á klub mind beálltak a segítők közé, hogy egy vidám este megrendezésével segítsenek az ANEZ kísérleti elektronikus­duónak. Ugyanis az együttes lakásába nemrégiben betörtek és elvitték értékeiket, hangszereiket, így az a cél, hogy az est teljes jegybevételével segítsük őket, hogy továbbra is tudjanak dolgozni és koncertezni.

Betörő Fesztivál @ G3 Rendezvényközpont

2015. 05.06., 19.00

1061, Bp., Király utca 8-10.

Támogatói jegy: 1000 Ft

Facebook-esemény

Written by: