Két nagyszínpad a VOLT fesztiválon

Egymással szemben, közös küzdőtérrel állítanak fel két nagyszínpadot idén a fesztivál szervezői a lehető legnagyobb gördülékenység érdekében. A fellépők délután 3-tól reggel 6-ig egymást váltják majd a két színpadon, így a közönség szurikáták módjára kapkodhatja a fejét koncertről koncertre.volt Fotó: sziget.hu

A Nagyszínpad és az eddig mellette helyet foglaló Petőfi Rádió – OTP Junior színpad kerülnek majd egymással szembe. A közvetlenül egymás után kezdődő koncertek esélyt adhatnak majd a Nagyszínpadra fel nem került produkcióknak, hogy az előző fellépő bulijáról még tovább nem állt közönséget magukhoz vonzzák.

Az eddigi bejelentett sztárnevekhez (Slash, David Guetta, Motörhead, Fatboy Slim, John Newman, Bastille, Rise Against, Parov Stelar Band) a mostani bejelentéssel leginkább az elektronika jeles nemzetközi képviselői csatlakoztak – Triggerfinger, Klangkarussell, Tiga, Richard Dorfmeister, Wankelmut, Dirtyphonics és Sigma neveivel bővült a lista. Ezzel a VOLT idén is bebizonyította, hogy a basszus és dance fanoknak ugyanannyira kedveskednek, mint a rockereknek. A leggyakrabban zenei sokszínűségéért dicsért fesztiválon idén például egy napon lép majd fel David Guetta és a Motörhead.

A magyarok közül olyan biztonsági headlinerek érkeznek majd a fesztiválra, mint a Brains, Vad Fruttik, Supernem, Tankcsapda, Ákos, Quimby, Punnany Massif, Halott Pénz, Kiscsillag és a jelenleg körülbelül kétnaponta koncertező Wellhello. Hazai vonalról első alkalommal lépnek fel a VOLT-on Csemer Boglárka Boggie, névrokona Dallos Bogi, de olyan ritkaságok is felbukkannak, mint az idén 70 éves Hobo vagy az Európa Kiadó.
Kedvezményes jegyek és bérletek április 10-ig kaphatók.

Álljon alább egy-egy sztárképviselő a torzított gitárok és az elektronika oldaláról:

Written by: