Turnét zár a Middlemist Red

A Middlemist Red-et itthon egyre kevesebb embernek kell bemutatni. A 2012-ben alakult banda az utóbbi pár hét során Európa különböző országaiban szólaltatta meg hangszereit, március 28-án pedig végre visszatérnek a hazai rajongóikhoz. Nem is akárhova, hanem a Dürer kert nagytermébe, amit a felújítás után ezzel az estével adnak át újra a bulizni vágyóknak. A zenekar novemberben az A38 hajón mutatta be új albumát a Supersonic Overdrive-ot, amit a közönség várhatóan ezen az estén is hallani fog, a zenekar régebbi számai mellett.

middlemist red

Az este vendége pedig a kanadai July Talk lesz, akikhez hasonlót nagyon ritkán hallhat a magyar közönség. A zenekarnak ugyanis két énekese van, akiknek hangja teljes mértékben eltér egymástól, a számaik alatt mégis tökéletes egységet alkotnak. A híresztelések szerint a közönségükkel igazán különlegesen bánnak, így aki odaér meghallgatni őket a Middlemist Red előtt, annak valószínűleg maradandó élményben lesz része.

Written by:

2011 óta hobbi szinten foglalkozok újságírással, 2014 ősze óta dolgozom a FÉL zene rovatánál. Véleményem szerinte nincs is jobb dolog annál, mikor új együttest, előadót fedezhetek fel, ezért is szeretem nagyon azt, amit itt csinálunk.