Kétarcú lányok az új Twentees klipben

Kétarcú lányokról szól a Twentees legújabb klipje, a 2Face. A pörgős videó a hódmezővásárhelyi kvartett márciusban megjelenő első nagylemezének felvezetése.

A Twentees előző klipjének, az animációval megbolondított Never Get Enough-nak is nagyon jó visszhangja volt, és valószínű, hogy most a slágergyanús dal mellett a vizuális élményekre fogékony nézők is szívükbe zárják majd a 2Face klipjét. A 2Face eredetileg lassú számként íródott. Egy hirtelen ötlettől vezérelve próbáltuk rá a jelenlegi tempójára, és azóta sem sikerült ennél gyorsabb dalt írnunk. A szövege a kétarcú lányokról szól, akik valójában nem is azok, de egy tinédzser srác nehezen igazodik el rajtuk. Az első nagylemezünk megjelenítésére készülünk, és úgy gondoltuk, megérdemel egy klipet még azelőtt a dal. Egyetlen nap alatt forgattuk le a nyersanyagot egy szegedi stúdióban. Annak ellenére, hogy unalmasnak tűnik egy szobában lenni 10 órán keresztül, és háromszor újravenni minden snittet, tökre élveztük az egészet.”Mesél a dalról és a forgatásról Balázs Konrád, a zenekar énekes-gitáros-dalszerzője.

Az együttes lendületes indie-rockjában benne van a huszonévesek világmegváltó energiája, végtelen optimizmusa és szívzöreji dilemmái is. A Twentees egy évvel ezelőtt mutatkozott be a nagyközönségnek 2Face című kislemezével, aminek a dalai az albumra is felkerülnek. A csapatnak nem kell a szomszédba mennie, ha mindent maga alá gyűrő energiákról van szó, így ennek köszönhetően novemberben a Keret Blog online tehetségkutatója, a Kikeltető döntősei közé kerültek, a 2Face pedig már a Vadonatban is bemutatkozott, a Petőfi Rádión.

A zenekar legközelebb február 6-án Budapesten, a G3-ban lép fel, a Kozmosz, az Egyetlen, a Fatal Error és az Így Telnek Napjaink társaságában.

Written by:

A FÉLonline.hu hírei