Franciáktól nedves a színpad, avagy maga a megtestesült szex

Aki nem ismeri a Nouvell Vague-ot, az vagy nem szereti a szép francia lányokat, vagy a jó zenével van baja. A Magyarországon gyakori vendégként szerepelő zenekar receptje pofon egyszerű. Vedd Marc Collin és Olivier Libaux kettősét, fűszerezd meg két piszkosul dögös női előadóval, adj hozzá egy régi dalt és reszeld le vággyal.

_RPF3389_resize

Maguk a bossa-slágerek, amik a brazil zenei stílusra hajaznak, a szenvedélyek házassága, ahol találkozik az elegancia, a melankólia és a vágy. Újraértelmezett régi dalok modern köntösbe öltöztetve, amit eddig több száz teltházas koncert övezett. A „bassa nova” hangzásvilágára nyálcsorgató férfiak és egymásba gabalyodott párok gyűltek össze az Akváriumban, figyelve a független női lábakon feszülő neccharisnyák megőrülését a színpadon.

A női előadók jelentős mértékben hozzájárulnak a legendás „New Wave”-et képviselő zenevilág szerethetőségéhez. Ugyanakkor tudni kell, hogy sokkal többről van szó, mint ütemre mozgó csajok kavalkádjának nyitányáról. Camille az eredetiség, Mélanie Pain az elegancia, Phoebe Killdeer az érzékiség múzsája, a színpadi őrületért pedig Nadeah Miranda csípője a felelős.

_RPF3167_resize

Egyik pillanatról a másikra ragadott magával a frontleányok szemtelen tehetsége, és látványos fénycsóvák közepette kerültünk ködös, vérpezsdítő francia hangulatba. Egyszerűen csak megtörténik a katarzis újra és újra. Minden érzékszervünk káprázik a gyönyörtől, miközben a közönség a Too drunk to fuck átdolgozott verziójára vadul bólogat, vagy a Just can’t get enough-ra rázza a hátsó fertáját. Ez azoknak a koncerteknek az egyike, aminek a végeztével bárkit széttépnél, maga a szó pozitív értelmében.

Lányok, mi bedőltünk és ezúton üzenjük, hogy ezután mi is a stabil közönség táborát erősítjük. Várunk vissza benneteket!

Fotók: Pozsonyi Roland

Az estéről készült további fotókat tekintsétek meg a galériában!

[portfolio_slideshow id=20083]

Written by: