Directions – Itt az Imitation első klipje

Pápai Zsanett mindig megújul. Legfrissebb formációja az art-pop műfajába kalauzoló Imitation, amelynek első számához már videóklipet is készített az együttes.

A jazz után egy populárisabb műfajban próbálja ki magát Pápai Zsanett, aki a Directions című dalban a sokszínűség és a változatosság fontosságát fejezi ki. Az énekesnő a saját karrierjében is ezt az álláspontot valósítja meg, hiszen az új irányzattal egyszerre próbál nagyobb közönséget megszólítani, és a pop műfajtától sokszor távol álló mélyebb tartalmakat kifejezni. Az Imitation első klipjét minimális költségvetéssel forgatták, de így is profi stábbal dolgoztak, hiszen Sin Olivér science art képzőművész is részt vett a munkálatokban. A dal hangzásvilágában fontos szerephez jut az elektronika, amely az énekesnő mellett Horváth ’Tojás’ Gábor munkáját dicséri.

„Az önazonosság mint szerep és mint projekció volt a központi témánk.” – jellemzi Zsanett a számot, amelynek klipjében ironikusan reflektál arra, ahogyan a mai társadalom törekszik egy minél egységesebb énkép kialakítására. Az énekesnő – aki egyben a dal szövegírója is -, ezzel szemben éppen a sokféleségben akar harmóniát teremteni. Ennek szemléltetésére a klipben önmagát is szerepekbe állítva játszik a színekkel és a terekkel is.

Written by:

A FÉLonline.hu hírei