Az elsők éve: a lemez után klippel jön a Middlemist Red!

A srácok december 5-én a Toldi Moziba várják a rajongóikat első klipjük bemutatására, amit a Multicoloured Drive-hoz forgattak. A videót Freund Ádám rendezte és Nagy Marcell fényképezte, akik a tavalyi Run Over Dogsnak készített klipjükkel megnyerték az Origo díját az év legjobb klipje kategóriában. Így előreláthatólag különleges élményben lesz része a Middlemist Red rajongóinak is.

A szélesvásznú vetítés után a zenekar egy különleges akusztikus koncerttel ünnepli a mögötte álló sikeres évét. Az Index alternatív dalversenyének, a Számnak a megnyerését követően a Deezer Young Gunson aratott sikerük és az első lemezük teltházas bemutatója az A38-on mind-mind ebben az évben történtek az együttesel.

Aki tehát kíváncsi a Middlemist Red első klipjére, annak december 5-én 21 órakor mindenképpen a Toldi Moziban a helye. Addig pedig nézegessétek bátran a klip teaserét!

Written by:

2011 óta hobbi szinten foglalkozok újságírással, 2014 ősze óta dolgozom a FÉL zene rovatánál. Véleményem szerinte nincs is jobb dolog annál, mikor új együttest, előadót fedezhetek fel, ezért is szeretem nagyon azt, amit itt csinálunk.