Szuperhősök a Kockában

Az emberek többségének van kedvenc szuperhőse. Gyerekfejjel sokan álmodoztak arról, hogy hirtelen valami különleges képességre tesznek szert, és a világot megmentő hősként dicsőséget szerezhetnek. Ha felnőve nem is sikerült latexruhába bújva az emberiség megmentőjévé válnunk, most a USE bagnek köszönhetően kedvenc karaktereinkkel díszített táskákkal tehetjük színesebbé a hétköznapokat.

A USE DC Comics névre keresztelt kollekciója a Warner Bros. januárban kiírt pályázatára készült. Kiegészítő kategóriában a magyar tervezők ötlete bizonyult a legjobbnak, így hamarosan az együttműködési megállapodás is megszülethetett. A laza, stílusos táskákat egy Launch Party keretein belül csütörtökön bárki megtekinthette a Kockában.

 

 A kollekció fő inspirációs forrása az idei évben 75. születésnapját ünneplő Batman volt. Ezen kívül még olyan Warner Bros. karakterek díszítették a táskákat, mint Joker, Wonder Woman és Cheetah. Külön öröm, hogy a szuperhősökkel vagy motívumaikkal díszített táskák, hátizsákok és netbooktáskák többsége uniszex, a nagy színválasztéknak köszönhetően pedig bármelyik nem tagja megtalálhatja a szívének kedves darabot. Számomra az est kedvencei a vászon és bőr kiegészítőkkel ötvözött hátizsákok voltak, amelyeket nagyon praktikusan háton vagy akár kézben is lehet hordani.

Ízelítő a kollekcióból:

 

use 5

use 1 use 2 use 3

Ahol megtaláljátok őket:

USE bag Showroom:

V. kerület, Sas utca 15. II. emelet

USE bag webshop:

www.usebag.hu

A táskák előrendelhetőek a klassz.hu-n.

1991-ben született, jelenleg Budapesten él. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem történelem- művészettörténet- esztétika szakos hallgatója.