Alfa Fesztivál, nyár végén indít az ábécé elejéről


Az idei nyáron végül, de egyáltalán nem utolsó sorban 2014. augusztus 28. és 30. között ismét megnyitja kapuit Várpalotán az Alfa Fesztivál.

alfafesztival_logo_finish-01

Várpalota a tavalyi évtől egy új és fiatal rendezvénynek ad otthon, az Alfa Fesztiválnak, mely a Cseri Parkerdőben 3 napra idén is garantáltan felrázza az országot. A pénztárcabarát fesztivál igazán sokat ad a rajongók szavára, hiszen az időpont megválasztását is rájuk bízták. Egy online szavazás keretében döntöttek amellett a rajongók, hogy a végletekkel játszva a nyár legutolsó hétvégéjén kezdődjön az Alfa Fesztivál.

A fesztivál barátságos jegyárak mellett hozza el az ország legnagyobb zenekarait, és az igazi fesztiválhangulatot a hazai könnyűzene legjobbjai biztosítják. A nyitónapon a nagyszínpadon játszik a Road, az Intim Torna Illegál, az EDDA és az Üzletembers, a Sátorban pedig Soerii & Poolek, a Magashegyi Underground és az Ivan & The Parazol. Pénteken az Alvin és a Mókusok, a Kiscsillag, a Lord, a Kalapács, a Zorall, az Anna & The Barbies lép fel, valamint teljes zenekaros felállásban Majka & Curtis játszik. Végül a szombati zárónapon a nagyszínpadon a Depresszió, a Péterfy Bori & Love Band, a Hooligans és Deák Bill Gyula, míg a Sátorban a Kowalsky meg a Vega, a The Grenma, Sub Bass Monster és a Belga lesz.

Azonban a nyárbúcsúztató fesztiválra nem csak az esti koncertek és az éjszakákon át tartó bulik miatt érdemes eljönni, hiszen a szervezők különböző napközbeni programokkal is készülnek a fesztiválozó tömegnek. Aki egy kis testmozgásra vagy ügyességi próbára vágyik, az bátran kipróbálhatja a Kaland Akadémia megatrambulinját vagy a paintball céllövészetet, illetve a rekeszépítést, ahol egy hevederrel biztosítva kell tíz rekeszt felépíteni, és közben felmászni a toronyra.

A fesztiválra napijegy váltható 3.499 Ft-ért kizárólag a helyszínen, illetve 3 napos bérlet elővételben 5.999 Ft-ért, a helyszínen pedig 6.999 Ft-ért. Kemping jegy 500 Ft/fő áron vásárolható.

Zárjátok az idei nyarat az ábécé első betűjével, és találkozzunk az Alfa Fesztiválon, Várpalotán, a Cseri Parkerdőben!

Written by:

1992-ben született Székesfehérváron. Idén végez magyartanár, illetve nyelv- és beszédfejlesztő pedagógusként az ELTÉ-n. Írásai 2009 óta jelennek meg a FÉLonline-on.