Még nem Éden, de már platinalemez!

A tavasz sok szempontból izgalmas és mozgalmas évszak, hiszen nem csak a természet, de a magyar zenekarok legújabb lemezei is szinte burjánzanak a piacon. Azonban kevés csapat mondhatja el magáról, hogy mindössze másfél hónap leforgása alatt platinalemezzé avanzsál zenei munkássága A Kowalsky meg a Vega azonban ilyen.

Még nem Éden lemezborító

A szívforradalmárok a Még nem Éden című lemezükről és a június 13-ai koncertjükről tartottak sajtótájékoztatót. A zenekar tagjai úgy gondolták, hogy egy igazán autentikus helyen, a Flippermúzeumban mondanak köszönetet támogatóiknak a lemez kapcsán,  majd részletesen felvázolták a csapat jelenének és jövőjének aktualitásait. A pálinkakóstolással egybekötött családias eseményen megtudtuk, hogy a formáció folytatja nagy volumenű klipgyártását, és feltett szándéka minden új dalhoz egy-egy rövid videót készíteni. A koncertnaptár is szép lassan betelik, méghozzá egyre látogatottabb idősávokban és színpadokon fognak a zenészek fellépni, ami azért is jó hír, mert igazán különleges és értékes színfoltnak számítanak a hazai palettán.

Kowalskyék azt is elárulták, hogy a péntek 13-ai  lemezbemutató koncertjük, mely a ZP-ből Barba Negra Track-ké transzformált szabadtéri színpadon kerül megrendezésre, egyáltalán nem ígérkezik baljóslatúnak a hírhedt dátum ellenére. Sőt! A „zsiványok” nagy izgalommal és rengeteg meglepetéssel készülnek a koncertre, amit talán már megszokhattunk tőlük, hiszen mindegyik fellépésük egy külön élmény, mindenféle bevált rafinériától mentes zenei finomság.

 

Written by: