Ma már hallgattad? – A Middlemist Red a világ egyik legígéretesebb zenekara

A Deezer 182 országból négy ígéretes zenekart választott ki Young Guns programjába, köztük a Magyarországot képviselő, neo psych-rock-ot játszó Middlemist Redet is. A győztes zenekar az lesz, amelyiket a legtöbben hallgatják meg a következő három hét alatt Deezeren.

middlemist_red_foto

 

A Deezer szerkesztői olyan zenekarokat keresetek a világrepertoárban, akik még nem szerződtek le semmilyen kiadóval, mégis egyedi hangzásuk miatt megérdemlik, hogy a nagyvilág is felfigyeljen rájuk. Pont ilyen zenekar a hatvanas évek legizgalmasabb pillanataihoz, a pszichedeliához és a beathez visszanyúló Middlemist Red, akik az Index „A Szám” című  dalversenyének köszönhetően idén a Szigetet is meghódíthatják. A kvartett As If You Could Mess This Up-ra keresztelt bemutatkozó kislemeze tavaly jelent meg, garázsbéli hangzásukkal, karcos elszállásaikkal, magukba szippantó dallamaikkal pedig hamar meghódították a zeneszeretők és a magyar zenei sajtó szívét is.

Most pedig a zenekar az országos ismertségen túl, a világhírnévhez is közelebb juthat, hiszen a Deezer szigorú zenei szerkesztői végül négy zenekart jutattak be a Deezer Young Guns programjába. A hazai Middlemist Red így a The Ransom Collective nevű Fülöp-szigeteki indie folk zenekarral, a kanadai hip-hop formációval, a The Postrerzzel és a costa rica-i San Jose-ban őshonos pop-punk bandával, a Monte-val kel versenyre a vájt fülű hallgatókért. Mind a négy zenekar most debütál a Deezeren, a győztes pedig az lesz, akinek a legtöbbször játszották le a dalait Deezeren, úgyhogy hallgatásra fel!

A Middlemist Red kislemeze itt érhető el:

A játékszabályok a Deezer applikációhoz:

– 1 hallgatás 1 pont
– 1 szám hozzáadása a kedvencekhez 3 pont
– 1 szám hozzáadása egy lejátszási listához 3 pont
– az album hozzáadása a kedvencekhez 5 pont
– az előadó hozzáadása a kedvencekhez 10 pont

A rajongók legközelebb a zenekar első koncertjének egyéves évfordulóján találkozhatnak a Middlemist Reddel, a Run Over Dogs és a Néhai Bárány társaságában, június 14-én, az A38 Hajón.

Written by:

1991-ben született, a ZsKF-en szerzett film szakirányos szabad bölcsész diplomát, jelenleg a BME kommunikáció szakos mester hallgatója.