A Valentin-nap és a szerelem stációi #2

Rózsaszínben és pirosban pompázik a világ, szerelmes daloktól és zsörtölődéstől hangos a Facebook: február 14., Valentin-nap a szerelmesek és a gyűlölködők napja. Kommersz fogyasztói világnap? Magányos önsajnálkozás? Bolyhos ünnep? Most három posztban, tizenöt dallal mutatjuk be a Valentin-nap és a szerelem stációit.
#2 Valentin-napi érzelemkitörésekhez

Blabla – Értem én

Szakítós szituáció a szenvedő fél oldaláról. Egy ideig még nyeglén próbálkozik, de csak egyre megalázóbb válaszokat kap, végül az egykori kedves hitetlenséggel vádolja őt. Teljes megszégyenítés. Ebbe döglik bele a dal, dühösen és bánatosan.

 

Elefánt – Bordahajtogató

A közhely rákja hamar elterjed az agyban, és ahogy a dohányzásról is, a kultúrember a szerelmes versekről is leszokik felnőtt korára. De ahogy a nikotinrágótól elnyűtt állkapocs is felsóhajt a finom importdohány láttán, az Elefánt szerelmi definíciója is spontán szívfájdalmat okozhat az elfojtott szerelmet őrizgető romantikusnak.

Kubalibre – Hogyha te…

Elhagyott a srác? Itt a szerelmesek napja, te meg egyedül töltöd, és még a Titanicot is most adják a tévében? Ugyan, hisz legalább nem eszi meg senki előled a tál popcornt és csokit. Ne sírd tele a párnát, minden lány tudja “busz és pasi után nem futunk”! Szóval hangszálakat készíteni, éneklésre fel!

 

Pál Utcai Fiúk – Mi kell hozzá?

A téboly és az őrület határán, mikor elkeseredettségedben mindenféle praktikák, sőt bájital után nyúlnál, csak hogy visszaszerezd, csak hogy megszerezd…

Kubalibre – Baszódj meg

Kidobott a csaj, mert unta a képed, vagy mert nem szeret? Sőt mi több, az exével vigasztalódik? Francba a Valentin-nappal, ne csüggedj, üvöltsd ezt a nótát teli torokból. Kis testedből távozik a feszültség és még olcsóbb is, mint egy pszichomókus!


Written by: