A Valentin-nap és a szerelem stációi #1

Rózsaszínben és pirosban pompázik a világ, szerelmes daloktól és zsörtölődéstől hangos a Facebook: február 14., Valentin-nap a szerelmesek és a gyűlölködők napja. Kommersz fogyasztói világnap? Magányos önsajnálkozás? Bolyhos ünnep? Most három posztban, tizenöt dallal mutatjuk be a Valentin-nap és a szerelem stációit.

#1 – Az idei pillangó-körmérkőzés VB elszenvedőinek: 

Blabla – Annyira bírlak

A kissé esetlen, de annál őszintébb fiú ablak vagy kocsmapult alatti vallomása. A magyar poptörténet leggyönyörűbb szerenádja!

Péterfy Bori & Love Band & Lovasi – Délelőttök a kádba’

Amikor a világ leghétköznapibb és legkevésbé „szexi” dolgaitól is bárgyú mosolyba nyúlik az arcod, egy eldobott cigi csikktől is torkodba ugrik a szíved, és gondolatban hozzá teleportálsz menthetetlenül szerelmes lettél.

 

Illuzio – Kicsikém

Úgy érzed, elvonási tüneteid vannak, ha nem látod? Kiver a víz és reszketsz, ha csak rá gondolsz? Micsoda, hogy szúrnád is? Akkor ez a dal a te dalod, és reméld, hogy eme gyönyörű függés kölcsönös köztetek.

Heaven Street Seven – Ez a szerelem

Ha te ugrasz, én is ugrom! – üzeni a Heaven Street Seven klipje és higgyük is el nekik, hogy az igazi szerelem logikája ilyen egyszerű!

Quimby – Magam adom

Lehullott az álarc, nem emésztenek többé a kételyek, a kérdőjelek, amikor bíznak benned és te bízol benne annyira, hogy az egész lényedet megadod neki.

Written by: