Indoor: A legjobb nyári fesztivál – télen


Karácsonykor sok volt a töltött káposzta? Meg a bejgli? Jól esne pár nagy koncert a két ünnep között? Ha most bólogatsz, akkor az Indoor fesztiválon a helyed, december 28-ától 30-áig a Hungexpoban. Ott lesz az összes hazai kedvenced a nyári fesztiválokról.

A Trafóban tartott sajtótájékoztatót Strém Gábor, a fesztivál a főszervezője, ahol vendégként ott volt Wolfie (Punnany Massif) és a Quimby négy tagja is.
Strém Gábor elmondása szerint azért jött létre a fesztivál, hogy az augusztus végével lezáruló fesztiválszezonra és az azzal járó hangulatra ne kelljen a következő nyárig várni. A két ünnep között a fiatalok amúgy is szeretnek eljárni szórakozni, ezért esett erre az időpontra a választás. Igaz, sátrazni nem lehet majd, de az esemény weboldalán kedvező szállásajánlatokat találhatnak a vidékről érkezők.

indoor_sajttáj_3_111319_nmcs_005

Nem csak az időpontja miatt különleges az Indoor; december elején megjelenő Kaktuszliget című nagylemezük hivatalos bemutatóját is itt tartja a Quimby. Újságírói kérdésre Kiss Tibi elmondta, hogy a lemez nyers lesz és vad, tartalmaz majd westernt, countryt és sok egyebet. Olyan dal is lesz rajta, amiről nem lehetne felismerni, hogy Quimby – mondta.
A koncerten természetesen játsszák majd a régi kedvenceket is.

A Punnany-rajongók is készülhetnek, mert az Indoor lesz az utolsó lehetőség egy ideig arra, hogy a srácokat színpadon lássuk. Wolfie elmondta, hogy idén tíz éves a zenekar, és szükségük van egy kis szusszanásra, de persze a számírással nem állnak le – folyamatosan születnek a dalok a Fel című kislemez-trilógiájuk folytatásához.

indoor_sajttáj_3_111319_nmcs_006

Minden évben megrendezett év végi bulijukat idén itt tartja a Magna Cum Laude – köztudott, hogy Mező Misiék mindig hatalmas banzájt csapnak ilyenkor, várhatóan ez az Indooron sem lesz másképp.

Az Anima Sound Systemmel is együtt ünnepelhet a közönség, akik fennállásuk 20. évfordulóját ünneplik a fesztiválon.

A két színpadon a fenti nevek mellett bőven lesz még érdekesség, a plakáton lehet szemezgetni. Karácsonyra való tekintettel nem csak a bulira gondolnak a szervezők – a fesztivál területén a látogatók az S.O.S. Gyermekfalu segítségével rászoruló gyerekeknek juttathatnak el ajándékokat.

indoorfesztival-20131108-8-indoornagy

Ha még ez sem lenne elég, egyhetes húsvéti nyaralást is lehet nyerni Egyiptomba, ahol a Magna Cum Laude fog koncertezik, valamint Jordániába, ahol pedig a Quimby lép fel.

Jegyárak: napijegy november 30-ig 4990.- Ft, bérlet 9990. Ft
Napijegy december 27-ig 5990.- Ft, bérlet 11990.- Ft
Napijegy a helyszínen 6990.- Ft, bérlet 13990.- Ft

 

Written by: