Lili képei

Lili ágyon.
Lili anyuka karjában.
Lili apuka karjában baba maci fehér ruhában lavór kiságy.

 

Lili jár.
Lili furulyázik.
Lili szánkóval hintával Öcsivel kezeslábasban Balaton vizes hajjal első nap anyukával apukával Margit-sziget vattacukorral utolsó nap iskolában óriáskerék.

 

Lili karácsonykor.
Lili unokatestvérekkel.
Lili Peti Anna Öcsi még ne Bálint Réka Krisztián még ne fújd el Anna Peti Peti Öcsi Lili babaházzal Réka még ne fújd el a gyertyáttal Anna.

 

Lili Bálinttal.
Lili Bálinttal Bálinttal.
Lili vizibiciklivel Bálinttal Fenyvesen Bálinttal motoron első Bálinttal farsang Lilivel motoron a vízben Bálint fogjuk meg egymás orrát és úgy első nap Lili Bencével és Lili megint Bencével a bálon Bence Balaton családdal torta Bence bicikli tánc Bencével motoron zongora Fenyves Bence nyakában fogjuk meg egymás orrát és úgy első nap gimnáziumbannal feketében Bálint temetésén.

 

Lili ballagáson.
Lili sok virággal Bencével anyukával apukával.
Lili papír papír papír körző papír ceruzákkal makett papírokkal daru mellett makett papír körző kartonnal körút zászló sör hol vagy megyünk Lili mikor szia elhoztad óriási tervrajzzal kész lesz holnapra a zászló felirat makett veletek vagyunk szeretlek azt fújd rá hogy átadáson fehér ruhában Bence anyuka apuka templom unokatestvérek tenger mellett Réka koszorús lányok Anna majd jövünk a tenger mellett fogd meg az orrom.

 

Lili és kis Bori.
Lili és kis Bálint.
Lili és Bori és Bálint és Dani és és Eszter és és kis Bence fehér ruhában repülőn kiságy síelés érettségi apuka keresztelő Margit-sziget anyukával ballagás a kertben csoportkép Bence Lili Bori Bálint Dani Eszter kis Bálint Bence mögött a motoron.

 

Lili hajón.
Lili nagy kémény mellett.
Lili Bence tenger torony nagy kémény jéghegy mellett így esküvő négykezes Fenyvesen Balaton Eszter nyugágyban Danival Bence kis hajó így kell makett Bázelban esküvő keresztelő Borival esküvő esküvő temetés karácsony nagy kéménnyel így kell tartani azt a hülye tollattal stég.

 

Lili szemüvegben.
Lili virágot ültet.
Lili Bence kalap körút Rozi télikert Pirivel paradicsom kártyák melyiket Trudi orchidea mozi előtt Gellért-hegy tenger melyiket húztad narancs Bence rózsa kisgyerek hol a kutya felnőttek melyiket húztad te tyúk pipacs.

 

Lili Piri.
Lili Rozi.
Lili Trudi Ili Baba Lenke Rozi Nápolyban Maci Trudi autóbusz Lili Zsani kalap Rozi Londonban Baba zsiráfok repülőtér helikopter hajó Lenke medencében vizes hajjal Pirivel fehér csúcsokkallal Hajdúszoboszló.

 

Lili ágyon.
Lili fehér ruhában.
Lili kertben Bence Réka és ő és ő meg az és a kutya Danival a zongorát és a Bálint paradicsom nap az iskolában kalap zsiráf kert stég Bence kétkezes kis Bori hol a tyúk te ripacs papír motoron Bálinttal családdal fogd már meg az orrommal Bence Piri esküvő óriáskerék anyuka Bálint karjában karácsony kis kémény első nap a vattacukor vár helikopter virággal Bence Eszter még ne fújd el körző motorral azt fújd rá hogy Bálint Nápolyban tánc papírral Bencével keresztelő Bálint Balaton hol van kémény körúton Krisztiánnal átadás farsanggal Bencével Bálinttal lavór és így fogjuk meg egymás orráttal óriáskerék Lili.

A BME Villamosmérnöki Karán végzett, olvas, néha ír, amúgy szoftvert fejleszt.