Dobbanjon a szíved a Swagga Steppel

A Swagga Step 2009-ben debütált dubstep-alapokra ágyazott ska-reggae-dnb dalaikkal, majd némi pihenő után 120 feletti fordulattal tértek vissza, először az I’ll Take Care Of You-val, majd a fülbemászó, első klipes Hands Off!-fal.

A nyár legfrissebb slágere nemcsak hallgatható, de szabadon le is tölhető

A zenekar ugyanakkora lendülettel pörög a stúdióban, mint a fesztiválokon is, ezt bizonyítja Heartbeat című új daluk, mely az idei nyár életérzését ragadja meg: ahogy a zenekar korábban kifejtette  a dal arról szól, hogy élvezzük az életet, ragadjuk meg a napot, de ne feledjük otthon a józan eszünket, és ha tenni akarunk valamit, ne csak a sült galambra várjunk.

A Swagga Step első  klipje, a Hands Off!

A zenekar énekesnője a slam poetry-s berkekben is jól ismerte Cate, aki korábban a 2005-ös Rapcsajok – Csajos rap CD-n is szerepelt saját felvételével, majd a Voicemasters énekesnője lett, míg a banda zenei felelőse, Fu-Rakk dolgozott már többek között a Magashegyi Undergrounddal és Varga Zsuzsával is. A dobos, General a Swagga mellett a Budapest Riddim Bandben is vezeti a ritmust, a trombitákért és a vokálokért pedig a Kingston Cruisersből ismert SkaPetit dicsérhetjük.

 

 

 

 

Written by:

1991-ben született, a ZsKF-en szerzett film szakirányos szabad bölcsész diplomát, jelenleg a BME kommunikáció szakos mester hallgatója.