Love is Pain – új Hippikiller dal MC Fedorával

A Hippikiller zenekar két év szünet után újra hadrendbe állt Bihari Balázzsal (gitár, ének), MC Fedorával (ének), Mezei Andrással (basszusgitár) és Velkei Rudolffal (dob). Zenéjükben az art-rock, a poszt-punk és a hard rock lép különös fúzióba, most megjelent daluk,  a Love is Pain erős electro-rock duett a közeljövőben várható Mixtape From The Stripes Room című új album beharangozója.

A Hippikiller története nem mai:  Bihari Balázs, zenei újságíró alapította hobbizenekarként, első EP-jük pedig 2003-ban jelent meg a hetvenes évek hardrockjából és a punkból energiát nyerve az Iron Maiden és a Judas Priest című dallal. Budapest Rockandroll című számuk a Budapest Rock And Roll-közösség albumain programadó műként szerepelt:

A zenekar ekkoriban műfajon kívüli utazásokat is tett a Ludditák-lányokkal, akikkel Ludditák Live néven állandó zenekarként léptek fel és a 2005-ös Porcogó korongon két dallal is szerepeltek a testvérek lemezén (Kisbetűs, Moslékország).

Idén áprilisban a Hippikiller egy, a hetvenes éveket idéző, normál 8-asra forgatott klipet is készített, egy Van Halen-feldolgozást a Runnin’ With The Devilt.

 

 A zenekar természetesen a fesztiválszezonban sem lesz rest: legközelebb június 18-án, a Brék fesztiválon az Akvárium klubban, 27-én az A38-on, 28-án pedig a Hegyalja fesztiválon érheted őket utol.

Written by:

1991-ben született, a ZsKF-en szerzett film szakirányos szabad bölcsész diplomát, jelenleg a BME kommunikáció szakos mester hallgatója.