Lehet hogy Ön Petrence Sándor?

Ön ír? Prae.hu-közeli szerző? Van humora? – Akkor lehet, hogy Ön Petrence Sándor! 

Petrence Sándor 2010 óta mémje a magyar költészetnek, verseit (kőtemény) szinte az összes jelentős online és offline folyóirat közölte már. De ha nem Ön, akkor ki Ő? – Sosem derül ki, ha nem veszi meg frissen megjelenő,  Fagyott pacsirta című könyvét, melyet a kiadónál és a szerzőnél rendelhet elő! Részletek alább.

A PRAE:HU gondozásában hamarosan megjelenik a rejtélyes “nípi író, kőttő”, Petrence Sándor, kispocsolysági lakos első verseskötete. A szerző 2010 óta publikál országos irodalmi folyóiratokban, többek közt a 2000, az Alföld, a Holmi, a Jelenkor, a Kalligram és a Mozgó Világ hasábjain. Első verseskötetét eddig írt legszebb művein felül interjú- és levélrészletek is ékesítik majd. Az alábbiakban olvasható Sárbogárdi Jolán levele a szerzőhöz, melyben Parti Nagy Lajos üzen neki, valamint előrendelést lehet leadni a könyvre.

PETRENCE SÁNDOR - FAGYOTT PACSIRTA BORÍTÓ VÉGLEGES FRONT

“Kedves Pedrence Sándor költő,

magam nem vagyok egy nagy “gép”-kezelő, inkább férjem az álomásfőnök gyanánt, enek tudja be esetleg ha hibázok soraim során. Én prózairo lévén de költői alkat, verseit sajnos! részemről most sikerült olvasni el csak, mer pár napja adta oda Parti Nagy Lajos, mikor megjött és volt szives. Mert szives közlése szerint az Adriai tengernél volt és nem volt net, monta, de örült is, hogy nem kel netezni vagy irodalom, amit én nála sokal jobban szeretek, hanem csak tenger, mindegy. Ezért azt monta, kérjem meg, hogy bocsánatot kér Öntöl. Kinek a versei tetcenek neki emberileg és szakmailag, csak engem nyom el, de rettenetesen, mindeggy is. Kispont vagyok.”

(részlet Sárbogárdi Jolán leveléből)

A Fagyott pacsirta címen hamarosan megjelenő kötet megvásárlásához a korlátozott példányszám (és a várható érdeklődés) miatt előjegyzés szükséges, melyért cserébe 25% kedvezménnyel, személyre szabott dedikációval ellátott példányokat vehetnek át a szerencsés megrendelők. Az előjegyzéshez elegendő mindösszesen egy nevet és lakcímet tartalmazó e-mailt küldeni a fagyottpacsirta@gmail.com címre. A könyv közvetlenül a kiadótól is megrendelhető: info@prae.hu.

Written by: