Fishing On Orfű 2012

A Fishing On Orfű idén június 21-22-23-án dübörög ismét az orfűi Panoráma Camping-ben.
A fesztivál még viszonylag frissnek mondható, de már évek óta egyre több látogatót vonz az ország minden pontjáról. Varázsát a június végi szinte állandó jó időnek, az ezt enyhítő fesztiválparti tónak, a kempingnek és az igényes vizesblokkoknak köszönheti. Ráadásul a FOO programkínálata is kötelező a zenerajongóknak – vagy bármilyen más rajongónak.

Ahogy már megszokhattuk, most is leginkább hazai alternatív zenével várják az odalátogatókat a szervezők, de néhány külföldi fellépő is megjelenik a koncertskálán. A Modestep (UK), a Chew Lips (UK), a Longital (SK), az Inspector Cluzo (F), a Maybeshewill (UK) és a Ripoff Raskolnikov (A) is magyarhonba jön a fesztivál erejéig. A hazai színeket a 30Y, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Punnany Massif, a Magashegyi Underground, a Quimby, a Vad Fruttik, az Európa Kiadó, az (idei fesztiválszezonban kizárólag a Fishingen fellépő) Isten Háta Mögött, a Subscribe, Szabó Balázs Bandája, a Bëlga, az Irie Maffia, a Pál Utcai Fiúk, a Blind Myself és természetesen még nagyon sokan mások képviselik. A Fishingen a hagyományokhoz híven az utolsó napon fellép a világhírű Kiscsillag zenekar is.

A koncertek két nagyszínpadon, a Petőfi Rádió – BB Nagyszínpadon és a Nagyszínpad2-n zajlanak majd, valamint az A38 – Recorder.hu Sátor és a Café Sátor is egész estés vidámkodást, örömködést és fűbenülést kínál. A helyszínek minden nap tematikusan bontják az előadókat, így például az alternatív, a pop-rock, a rock és a hip-hop kedvelői „tömbösítve” emelhetik magasba a kezeiket. A részletes program az interneten való szörfölések alkalmával a www.fishingonorfu.hu oldalon böngészhető.

Emellett pedig, akinek nem elég a tóparti strandolás, kipróbálhatja (vagy kipihenheti) magát az off-programokon. Bringatúrákon gyürkőzhetünk neki a szerpentinnek vagy egy erdei ösvénynek, túrázhatunk, barlangászhatunk, rekesztornyot építhetünk, ping-pongozhatunk, focizhatunk vagy horgászhatunk. A bátrabbak sörtúrán és fröccstúrán kezdhetnek melegíteni az estére és a minőségi ízmámorban elmerülni. Figyelem! Az off-programokra interneten előre kell jelentkezni, egyszóval hajrá a szemfüleseknek!

Végső soron már csak az anyagiak maradtak: a napijegy 4600 forintért, a háromnapos bérlet 9600 forintért, egy sátorhely pedig 500 forintért vihető, vehető. Interticket irodákban, fishingonorfu.jegy.hu weboldalon vagy a helyszínen. De hát ezt szinte már mindannyian tudjátok kívülről.

Képek a FOO honlapjáról

Written by:

Egy évekkel ezelőtti adatvesztés következtében a cikk szerzője elveszett. Ha Te írtad a cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@felonline.hu e-mail címen.