Megújult a FÉLonline.hu!

Hello olvasók!

Két évig, 2009 szeptember elsejétől mostanáig a felonline.hu domén címen a FÉL irodalmi és művészeti periodika blogját üzemeltettük. Mától viszont megújulva ugyanitt a FÉLonline.hu szabad művészeti-kulturális portál olvasható. A két internetes felület között a különbség: az új dizájn, új rovatok, folyamatos jelenlét.

Az évek során a FÉL(onilne.hu) is begabalyodott a szociális média hálójába. A twitter, és a facebook mellé most elindítottunk egy tumblr.com-os mikroblogot, feles-a napi rövid címmel, melyen kétsorosok, egyszavasok, töredékek lesznek olvashatók szerzőinktől, kövessétek!

Még van mit csiszolni az új felületen, nem működik még minden, a jövőhét folyamán lesz úgymond kész a lap. Ha hibát találtok (rácsúszik, becsúszik, nem látszik, kiköp) kommentben jelezzétek, rajta leszünk.

A honlap erénye, hogy kizárólag ingyenes, Linux Ubuntu alól futtatott nyílt forráskódú programokat használtunk a megvalósításához (ennek fontosságáról később olvashattok).

Dizájn: Körtesi Márton – Braun Barna

Üdv,
A FÉLonline.hu szabad művészeti-kulturális portál szerzői és szerkesztői.

a cikk frissül!

Written by:

Egy évekkel ezelőtti adatvesztés következtében a cikk szerzője elveszett. Ha Te írtad a cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@felonline.hu e-mail címen.