Eklektikus portfólió

palfi_balazs_meghivJúnius 24-én 19 órakkor nyílik alkotónk, Pálfi Balázs Eklektikus portfólió című kiállítása a szentendrei Fotópasszázs stúdiógalériában.

A kiállítást Hajtmanszki Zoltán, Balogh Rudolf-díjas fotóművész nyitja meg, melyre minden olvasónkat szeretettel várunk!

Pálfi Balázs nagyon fiatal fotográfus, akinek szép gondolatokba mélyülő munkáját a képzőművészekre jellemző hangulati elmerültség, és a témák átélése jellemzik. Képei belülről építkező, autentikus szellemi tartalmat sugallnak. Szeretettel látja a világot, amiből bárki bátran töltekezhet.” – Hajtmanszki Zoltán

“Kisgyermek korom óta érdekel a vizualitás, ez főként rajzokban jelent meg… Mire elvégeztem az asztalos szakmát, már biztos voltam benne, hogy fotográfus szeretnék lenni.  Képeimmel emberi érzéseket, gondolatokat, a mindennapi élet pillanatait, hangulatváltozásait figyelem.” – A kiállító

A kiállítás július 12-ig tekinthető meg kedd és szerda kivételével minden nap.

Written by:

Egy évekkel ezelőtti adatvesztés következtében a cikk szerzője elveszett. Ha Te írtad a cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@felonline.hu e-mail címen.