örömóda

Lángolj fel a lelkünkben szép Margó néni kérem szépen a gyógyszerem tessék ideadni az adagom te aljas szuka tudom ám mik ezek a bogyók ezek zavarják össze a fejem nem voltam én mindig ilyen mint apró kis gyermek anyukámék szerettek az uránatomok feleztek a sejtek kettéestek és és láttam én láttam doktor professzor nobel-díjazott
ÉN láttam hogyha betiltják elégetik kidobják a könyveket az irodalmat máglyára vetik az írókat és csak a cirkusz kenyér medvetánc bohóc halál marad sötétté lőn Egyiptom földje s hiába kértem magatokra hoztátok a ba-ba-bajt meg a babákat akik kétévesek és félédesek és kesernyés mosollyal szúrják hasba az apákat meg a világot jelentő jelentett deszkákat és én ezt előre láttam tessék te szuka nem megmondtam de nem öltetek meg add ide a gyógyszerem végignéztétek ahogy végignézem ahogy elvérzik ahogy a föld ahogy elvérzik hideg folyó hideg kés égi szikra szent öröm!

1989-ben született. Taktaszadán töltötte boldog gyermekéveit. 2009 óta Budapesten él. A FÉLonline öreg motorosa. Tanult szabadbölcsészetet, gazdálkodás és menedzsmentet, szakács-ismereteket. Ezeket nem fejezte be, ettől függetlenül szeret verseket írni és olvasni, emberekkel együtt dolgozni, és főzni.