Lackfi Pengéje és Lovasi mint mikulás.

tn_2009_47Vasárnap 19:10-kor adják le a Penge című költős-zenés műsor második adását a Duna TV-ben. (aki az előzőt nem látta itt tudja pótolni) Szerintünk, akik ott voltak az első két adás felvételén, ez egy roppant jó műsor lesz, ahol többek között megcsodálhatjuk Lovasit mikulássapkában, és Lackfi Jánost vívás közben.

Bár kétségtelenül röhejes lesz, nem csak ezért érdemes nézni, hanem mert fasza, hiánypótló és értékes. Jó rovatokkal, versekkel, és vendégekkel.

Az egyetlen zavaró tényező, a két műsorvezető olykor-olykor jelentkező, rájuk nemigazán jellemző lányos zavara, ami abból adódhat, hogy sem Lackfi János sem Lovasi András nem vezettek eddig műsort, és annyi hülye kamera közül a gyártásvezető néniken kívül szerintem senki nem tudja, hogy melyik miért világít. Nekem legalábbis sejtelmem nem volt róla, plusz igen koncentráltam rá, hogy ne verjenek pofán azzal a távvezérelt mozgatható kütyüvel, amit ott eregettek az orrom előtt, mivel az egész stúdió, ahol készült -és ez a felvételen nem látszik- egy nagyobb szobányi helyiség. Költészet a nappaliból.

A vasárnapi adás vendégei: Tóth Krisztina költő -akivel Lackfi Weöres Sándorról beszélget- és Paya Bea lesznek, akit Lovasi fog kérdezni énekesi pályájáról.

Tessék nézni, még mielőtt a színházmentő Duna TV nézettség hiányában leveszi műsorról,  mert több van ebben a műsorban, mint ahol most két felvétel után áll.

Written by:

1990-ben született, Budapesten él. A FÉLonline.hu alapító-főszerkesztője.