Bemutatunk. Nektek.

veglegesMint eddig  a programjaink között olvashattátok 2009. Október 10.-én Szombaton Székesfehérváron, a műhelyben be fogunk nektek mutatni, de nagyon.

A részletes program:

18:00 Kapunyitás. Az újonnan indult felonline.hu, és az alterblog.hu kivetítős prezentációja. 18:30 Beszélgetés Szamosi László “Szami” fotográfussal munkásságáról, művészetéről, egy kép elkészítésének előkészületéről, valamint arról, miért menő Jack Nicholson. 

19:00 A FÉL lapszám-bemutatója, vers-és próza felolvasó estje. Felolvasnak: Braun Barna, Horváth László, Markó Anita,
Mihályi Réka, Pintér Bence, Takács Emma,Troszt Marcell, Váczi Lajos.

20:00 Beszélgetés a székesfehérvári származású Pál Zsomborral (a Kreatív kommunikációs szaklap munkatársa, az Antagon média- és újságíróblog kitalálója) és Beke Dániellel (a Radiocafé szerkesztője), akik 16 évesen az Index Fehérvár munkatársaként jártak sajtótájékoztatóra pogácsázni. 

21:00 A Johnnie Black Experience koncertje. Az Ősze Gergő vezette győri zenekar bluest, funkot és rockot játszik, leginkább saját számokat, de pár versfeldolgozás is felhangzik majd az este folyamán.

A belépő 400 forint, melyben benne foglaltatik az Alternatíva és a FÉL legújabb száma.
Written by:

Egy évekkel ezelőtti adatvesztés következtében a cikk szerzője elveszett. Ha Te írtad a cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@felonline.hu e-mail címen.