Kész…Rajt!

Kedves Látogatók!

MOST lehet megfordulni,  a vadonat felonline.hu elkészült!

Az új honlap, új blog

Ez a mostani FÉLonlnie olyan, amilyent már régóta szerettünk volna. Pap Emese dizájnjának, és az én megfeszített látástól-mikulásig tartó webes munkámnak hála szép felületen jeleníthetjük meg azokat a műveket, amelyek terjedelmük, szerkesztésük, színük miatt nem fél bele nyomtatott lapunkba. Ezen kívül szeretnék itt írni egy tökös művészeti blogot írásművekkel, grafikákkal, fotókkal, kritikákkal, beszámolókkal, ajánlókkal.  Egy olyan honlapot, ahova a FÉL olvasói szívesen járnak, mert érdekes, és értékes anyagok olvashatóak.

Mindezt gyorsan, egyszerűen, komplikáció mentesen tudjuk csinálni WordPressz blogmotrunkanak köszönhetően.

Tartalom

A mostani honlap lehetővé teszi, hogy feltöltsünk olyan dolgokat, amik az előző honlapokról hiányoztak: lapszám archívumot, képeket a felolvasásokról, szerzőink listáját, és még egyéb nélkülözhetetlen tartalmakat. (ezek nagy része még feltöltés alatt áll)

Regisztrálj!

A regisztráció mindenki számra nyitott! Regisztráció után lehetőséged nyílik arra, hogy bejelentkezz a redszerbe és ott ügyes jelszófejtő munka után titkos életünkbe avászkodj képet tölts fel magadról, ami megjelenik a hozzászólásiad mellett, illetve ha te is részt akarsz venni majd a blogolásban (írsz, vagy írni akarsz), te is rakhatsz fel majd cikket.

Szóval elkészült a nagy mű igen…

Ha hibát észleletek azonnal szóljatok!

Written by:

Egy évekkel ezelőtti adatvesztés következtében a cikk szerzője elveszett. Ha Te írtad a cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@felonline.hu e-mail címen.