Az idei nyáron végül, de egyáltalán nem utolsó sorban 2014. augusztus 28. és 30. között ismét megnyitja kapuit Várpalotán az Alfa Fesztivál.

alfafesztival_logo_finish-01

Várpalota a tavalyi évtől egy új és fiatal rendezvénynek ad otthon, az Alfa Fesztiválnak, mely a Cseri Parkerdőben 3 napra idén is garantáltan felrázza az országot. A pénztárcabarát fesztivál igazán sokat ad a rajongók szavára, hiszen az időpont megválasztását is rájuk bízták. Egy online szavazás keretében döntöttek amellett a rajongók, hogy a végletekkel játszva a nyár legutolsó hétvégéjén kezdődjön az Alfa Fesztivál.

A fesztivál barátságos jegyárak mellett hozza el az ország legnagyobb zenekarait, és az igazi fesztiválhangulatot a hazai könnyűzene legjobbjai biztosítják. A nyitónapon a nagyszínpadon játszik a Road, az Intim Torna Illegál, az EDDA és az Üzletembers, a Sátorban pedig Soerii & Poolek, a Magashegyi Underground és az Ivan & The Parazol. Pénteken az Alvin és a Mókusok, a Kiscsillag, a Lord, a Kalapács, a Zorall, az Anna & The Barbies lép fel, valamint teljes zenekaros felállásban Majka & Curtis játszik. Végül a szombati zárónapon a nagyszínpadon a Depresszió, a Péterfy Bori & Love Band, a Hooligans és Deák Bill Gyula, míg a Sátorban a Kowalsky meg a Vega, a The Grenma, Sub Bass Monster és a Belga lesz.

Azonban a nyárbúcsúztató fesztiválra nem csak az esti koncertek és az éjszakákon át tartó bulik miatt érdemes eljönni, hiszen a szervezők különböző napközbeni programokkal is készülnek a fesztiválozó tömegnek. Aki egy kis testmozgásra vagy ügyességi próbára vágyik, az bátran kipróbálhatja a Kaland Akadémia megatrambulinját vagy a paintball céllövészetet, illetve a rekeszépítést, ahol egy hevederrel biztosítva kell tíz rekeszt felépíteni, és közben felmászni a toronyra.

A fesztiválra napijegy váltható 3.499 Ft-ért kizárólag a helyszínen, illetve 3 napos bérlet elővételben 5.999 Ft-ért, a helyszínen pedig 6.999 Ft-ért. Kemping jegy 500 Ft/fő áron vásárolható.

Zárjátok az idei nyarat az ábécé első betűjével, és találkozzunk az Alfa Fesztiválon, Várpalotán, a Cseri Parkerdőben!