nem akarok menni. nem akarok menni. nem-akarok-menni. nem nem nem nem akarok menni.
nem akarok menni. de nem nem nem nem nem. nem megyek nem megyek nem akarok menni.
leülök és itt vagyok és leülök ide lefekszek ide és lefekszek ide és nem fogok menni itt fekszem nem fogok menni Anya.
ki sározta össze az ülést. nem én sároztam össze nem én voltam nem tudom ki sározta össze a Bogi sározta össze. ki sározta össze nem én voltam menjünk már Anya.
hol van. mi hol van. hol van. mi hol van hát a Brúnó kapitány hol van. nincs itt nincs az uzsonna mellett nincs az ülés alatt a kabátomban hol van. otthon maradt leesett a kertben a lépcsőházban leesett a kocsi mellett a sárba maszatos lett a szőre a ruhája. de hol lehet a Brúnó kapitány reggel még megvolt az előszobában még megvolt a lépcsőházban még megvolt hol van. itt sincs hol lehet nem nincs itt nem tudok aludni délután ha nincs meg a Brúnó kapitány. menjünk vissza érte Anya.
szia. jössz értem ugye szia. szia szia. ugye jössz értem mikor jössz értem. az még hány óra. ne menj még ugye jössz értem az alvás után majd jössz értem gyere majd jó ne menj. szia szia én is szeretlek majd gyere majd jó. igen alszok rendesen majd fogok aludni a Brúnó kapitánnyal. ugye majd felvarrod a szemét Anya.

mi vagyunk ti vagytok
mi vagytok ti vagyunk

labda virág szivárvány
katica bicikli repülő fuvola cseresznye
létra gomba fagyi lábas autó maci kalap alma kutyus
mozdony
hajó akartam lenni de nem én lettem a hajó. a Pepe kapta a hajót. mért ő kapta a hajót. mért nem én kaptam a hajót én akartam lenni a hajó. bögre vagyok. a bögrét kaptam bögre vagyok de én hajó akarok lenni mért a Pepe kapta a hajót. beakasztom a bögréhez a tornazsákot le fogom kaparni a hülye bögrét. szólok Anyának hogy hajó akarok lenni hogy mondja meg az Ági néninek a hajót. jövőre én leszek a hajó. segíts bekötni Ági néni a cipőmet.

mi vagyunk ti vagytok ők vagyunk
mi vagytok ti vagyunk ők vagytok
ők mi vagytok mi ti vagytok
ti ők vagyunk mi ti vagyunk
vagyunk mi ti vagyunk ők vannak
mi ők vagyunk ti
vagyunk ők mi vannak ti

forgasd a kormányt forgasd gyerünk már forgasd már a kormányt. még jobban forgasd gyorsabban nem fogunk odaérni ne jobbra hanem balra forgasd akkor megyünk előre. a másik balra te hülye. na már forgattad eleget nem fogunk odaérni add ide. majd én forgatom megmutatom hogy kell. így kell így gyorsan hogy pörögjön mindjárt odaérünk itt vagyunk.
ott vannak a háznál. a lányok bent vannak a házban. nem tudom a Zsófi Petra Bori vannak bent de lehet hogy az Anna is. csak a Feri meg a hódképű. lehet hogy bent is van egy biztos a Zsófira vigyáz de többen vagyunk győzünk. számolok háromig és egyre indulunk de a Zsófi az enyém. én közéjük rúgom a labdát te karmolsz a többiek eldobják a mecsbokszokat de el ne találjátok a Zsófit. na számolok három megvan a labda kettő megvannak a mecsbokszok a zsebeitekben egy hol van a Tomi. Tomi gyere már azt mondtam egy mehetünk a Zsófi az enyém.
Zsófi. hogy kell mutasd meg. a Tominak is megmutattad mondta. de ne úgy rajtam mutasd meg ne a Borin. honnan tudnám még sose láttam hol láttam volna. a szüleim nem csinálják ez undorító az én szüleim sose csinálják ezt csak gyerekek csinálhatják na mutasd meg légyszi.

mi vagyunk ti vagyunk ők vagyunk
mi vagytok ti vagytok ők vagytok
mi vannak ti vannak ők vannak
vagyunk ők ti mi vagytok mi ők ti mi vagyunk
vagytok mi ők ti vagyunk ők mi ti ők vannak
vannak ti ők mi vagytok ti ők mi ti vagytok

főzelék tojás főzelék tojás gombóc leves rántott hús főztojás rántott leves húsdék főtt tojás jáshústottrán toják bócelékvesfőzás totttejfőzáshúsrántelék
tejbegríz
ne keverd össze összekeverem nem keverem összekeverem ne összekeverd. buzi aki
összekeveri. leejtetted béna vagy kifröcsköltedösszetörtedleettedszétkented nem kapsz béna vagy szegény vagy nincs anyukád.
menjünk a kisházba kövezni nem megyek. menjünk a kisházba kövezni tök jó lesz nem megyek. menjünk a kisházba kövezni megmutatom hogy kell én tudok kövezni én vagyok a legjobb kövező nem megyek. ha nem jössz megmondom a Mári néninek hogy benéztél a szoknyája alá.
lerakod fölemeled a másikat és rádobod teljes erőből rábaszod. így látod láttad nem láttad mert hülye vagy akkora szikra volt vak vagy ha nem láttad. add ide a másik követ add már ide láttad. ezt láttad mekkora vak vagy vidd már onnan a kezed aú. ne menj el csinálunk szikrákat de fáj emeld meg ezt ez könnyű neked is ne menj már fáj az ujjam aú megmondalak még egy csomó kő van ha elmész és beárulsz megmondom hogy megfogtad a Zsófi punciját.

én vagyok a te vagyok a én vagyok a te vagyok a
én te vagyok a én vagyok a te vagyok én a vagyok
te én vagyok a te vagyok a vagyok a én te én vagyok
a én te vagyok a te vagyok a vagyok a te én vagyok a
te vagyok a ő vagyok a te én a ő vagyok te vagyok én
a te a én a ő a vagyok a te vagyok a én ő vagyok a én
te vagyok a te vagyok a én én vagyok a én vagyok a ő
ő vagyok a ő vagyok a te te vagyok a én vagyok a én a te a ő

ki volt a jó gyerek ma én voltam na ki viselkedett a legjobban én. nem ettem le nem karmoltam meg nem fogtam meg nem törtem el én voltam. nem dobtam meg nem ejtettem el nem pusziltam meg nem forgattamrugdostamkiabáltambenéztemütöttem én voltam.
én alszok az ágyneműtartóban én voltam a legjobb. mindig a legjobb alszik itt mindig én vagyok a legjobb. a legjobb vagyok azért alszok itt. Ági néni add ide a Brúnó kapitányt.
légyszíves Ági néni add ide a Brúnó kapitányt.
alszol Zsófi. alszol már Zsófi én még nem alszok. mikor alszol mikor alszol én még nem alszok gyere menjünk együtt. mikor alszol menjünk együtt viszlek a hátamon viszlek a kezemen viszlek a fejemen. fölmegyünk lemegyünk. fölmegyünk lemegyünk átmegyünk megmegyünk. belemegyünk kilemegyünk. menjünk föl aztán le aztán föl aztán át át és föl és be és le és ki és be és meg és át és föl és rá és le.
hova táncolsz Zsófi hova táncolsz hova forogsz hova futsz gyere táncoljunk hadd forogjak én is mi ez hogy kell mondd meg hogy kell csinálni. mutasd meg hogy kell csinálni de ne a Brúnó kapitányon hanem rajtam hogy kell. hol a Brúnó kapitány hol van hol van ott jön meglett jaj de jó meglett meglett a Brúnó kapitány már ott jön Anya felvarrta a szemét gyere Brúnó kapitány menjünk együtt a Zsófi megmutatja hogy kell én voltam.

mi vagyunk ők vagyunk ti vagyunk
ők vagyunk mi vagyunk ti vagyunk
ti vagyunk ők vagyunk mi vagyunk